Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 10:47
Τελευταία Ενημέρωση: 25 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΜΑΡΗ Αποκατάσταση στο Γ.Ν. Νίκαιας και πυρασφάλεια στα νοσοκομεία

Off

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδη κατέθεσε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής  Ιωάννης Τσίμαρης  και υπεύθυνος του ΚΤΕ Υγείας, σχετικά με τις ενέργειες για την αποκατάσταση των υποδομών και εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης στο Γ.Ν.Νίκαιας «Αγ.-Παντελεήμων» καθώς και την επικαιροποίηση των δεδομένων πυρασφάλειας στα νοσηλευτικά ιδρύματα του Ε.Σ.Υ.

Ο βουλευτής σε συνέχεια των τελευταίων τεσσάρων εστιών φωτιάς που ξέσπασαν σε διάρκεια δύο ημερών στο Γ.Ν. Νίκαιας ‘Αγ.-Παντελεήμων’, επεσήμανε «τις ελλείψεις στην εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης τόσο στο εν λόγω Νοσηλευτικό Ίδρυμα όσο και στην πλειοψηφία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ».

Τόνισε ότι «χάρη την έγκαιρη επέμβαση των εργαζομένων, δεν θρηνούμε σήμερα ανθρώπινα θύματα, όπως είχαμε σε αντίστοιχη περίπτωση πριν λίγους μήνες στο Γ.Ν.Θ.’Γ.Παπανικολάου’ . Επιπρόσθετα διευκρίνισε πως τα περισσότερα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. δεν διαθέτουν συστήματα πυρασφάλειας και χρήζουν άμεσης ανάγκης χρηματοδότησης για την ανακαίνισή τους η οποία εδώ και δεκαετίες έχει παραμείνει σε προεκλογικές εξαγγελίες και μόνο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ