Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 04:56
Τελευταία Ενημέρωση: 01 Σεπτεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

4-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες ασφαλτόστρωσης

Off

Ξεκινά την Δευτέρα το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων με προϋπολογισμό 4 εκατομμυρίων ευρώ για το οποίο η σύμβαση είχε υπογραφεί τον περασμένο Ιούλιο.

Προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες από τις 4 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Τμηματική απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων επί των οδών Αβέρωφ, Κ. Καραμανλή και της πλατείας Αν. Παπανδρέου, ως εξής:

• Την 4η Σεπτεμβρίου και 5η Σεπτεμβρίου απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην πλατεία Δημοκρατίας, από την συμβολή με την οδό 28η Οκτωβρίου έως τον σηματοδοτούμενο κόμβο της οδού Μπιζανίου.

• Από την 6η Σεπτεμβρίου έως και την 8η Σεπτεμβρίου απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου της οδού Αβέρωφ και Πλ. Αν Παπανδρέου, από τον σηματοδοτούμενο κόμβο της οδού Μπιζανίου έως και την συμβολή των οδών Αβέρωφ και Εθνικής Αντιστάσεως.

• Από την 9η Σεπτεμβρίου και την 10η Σεπτεμβρίου απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων επί της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή, από την συμβολή των οδών Αβέρωφ και Εθνικής Αντιστάσεως έως την πλατεία Μαβίλη

Τέλος η κίνηση των πεζών και των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω εργοταξιακής σήμανσης.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ