Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 09:14
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Σεπτεμβρίου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Επίσκεψη του Γιάννη Στέφου στην Παραμυθιά

Off

Επίσκεψη στην Παραμυθιά της παράταξης  «Κοινό των Ηπειρωτών»  με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο την Παρασκευή, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο παζάρι και στον εμπορικό δρόμο της πόλης με πολλούς κατοίκους για περισσότερο από πέντε ώρες.

Παρόντες εκτός υποψηφίων ήταν επίσης η υποψήφια βουλεύτρια Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Άννα Στεργίου, το μέλος της ΚΕ Αθηνά Ιωάννου, ο συντονιστής  της ΝΕ Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΕ, Ηλίας Φωτίου και ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ανδρέας Νταής.

Όπως αναφέρει η παράταξη, οι κάτοικοι ζήτησαν να δοθεί έμφαση στη βελτίωση των υποδομών, στην αντιμετώπιση της ερημοποίησης της ευρύτερης περιοχής, στον  ουσιαστικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη του τουρισμού  και αναφέρθηκαν στα χρόνια προβλήματα του πρωτογενούς τομέα αλλά και αυτά του ΤΟΕΒ που βασανίζουν εκατοντάδες καλλιεργητές.

Κοινή πεποίθηση όλων υπήρξε η άποψη πως η δικαιότερη κατανομή πόρων από την Περιφέρεια Ηπείρου, η διαφάνεια και ο δημόσιος απολογισμός  και θα δώσουν νέα αναπτυξιακή πνοή στη φθίνουσα πορεία της περιοχής, σημειώνει.   

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ