Αθλητικά

ΠΑΣ WBC Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα γραφής

Off

Εξαιρετικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ που ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας υπό τις οδηγίες του κόουτς Νανάκου.

Έχοντας συμπληρώσει μόλις μία εβδομάδα προετοιμασίας η ομάδα του ΠΑΣ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και την ιταλική Μπατιπάγκλια.

Ο ΠΑΣ επικράτησε στο φιλικό του Σαββάτου του γηπεδούχου ΠΑΟΚ εύκολα με 83-63 ενώ την Κυριακή πέτυχε και δεύτερη νίκη απέναντι στην ιταλική ομάδα με 62-52. Ήδη από τις πρώτες εμφανίσεις αν και είναι εξαιρετικά νωρίς για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τον ΠΑΣ φάνηκε να αποδίδει καρπούς η εξαιρετική δουλειά του κόουτς Νανάκου που επιχειρεί να προσαρμόσει στα μέτρα των παικτριών του ρόστερ της ομάδας ένα νέο αγωνιστικό προφίλ σε σχέση με το αντίστοιχο του κόουτς Μαργαρίτη την περσινή χρονιά. Όπως φάνηκε στα δύο πρώτα φιλικά η ομάδα θα αλλάξει αρκετά την αγωνιστική της φιλοσοφία, με έμφαση στην άμυνα με προσαρμογές, εγκαταλείποντας την χαλαρή άμυνα ζώνης που χρησιμοποίησε στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν, ενώ διαφορετικό θα είναι και το στυλ παιχνιδιού στην επίθεση.

Ο ΠΑΣ διαθέτει ήδη μία υπεροπλία στη ρακέτα με τις Μάρκοβιτς, Ουίλκινσον, Γκράντουελ και Πηλακούτα, ενώ στην περιφέρεια Σαρηγιαννίδου, Πράπα, Μαρίνη και Δαμουλάκη δείχνουν έτοιμες να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη δεν αγωνίστηκε η Στέλλα Ξανθοπούλου που λόγω μίας μικρής ενόχλησης έμεινε στα Γιάννενα για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο ΠΑΣ θα δώσει σίγουρα δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια αυτή τη φορά στο Νέο Κλειστό, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (18.00) με τον Ηρακλή και τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου (14.00) με τον Ολυμπιακό, που θα τον υποδεχθεί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 7 Οκτωβρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ (83-63) για τον ΠΑΣ έπαιξαν οι: Πράπα 6, Δαμουλάκη 14(1), Σαρηγιαννίδου 9, Μαρίνη 15(3), Wilkinson 14 (11ρ.), Πηλακούτα 11, Gradwell 7(1), Markovic 5, Kύρου 2.

Αντίστοιχα στο φιλικό με την ιταλική ομάδα αγωνίστηκαν οι:Πράπα 9(1), Δαμουλάκη 15(1), Σαρηγιαννίδου 1, Μαρίνη 6(1), Wilkinson 14 (1) (20ρ.), Πηλακούτα 10 (10ρ.), Gradwell, Markovic 7, Kύρου.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ