Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 10:42
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Σεπτεμβρίου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Κριτική στην Κυβέρνηση από τον Δ. Μάντζο

Off

Στη σκιά των τεράστιων φυσικών καταστροφών στη Θεσσαλία και με την αγωνία διάχυτη σε όλη τη χώρα για τον τελικό απολογισμό των θυμάτων, οι πολιτικές εξελίξεις και η επικαιρότητα διαφοροποιούνται ραγδαία.

Ήδη η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης έχουν διαφοροποιήσει το πρόγραμμά τους ενόψει της έναρξης της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, όπου δε θα παραστεί στα εγκαίνια ούτε και θα γίνουν οι συνοδές εκδηλώσεις, αλλά εξετάζεται πλέον η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις πληγείσες περιοχές και η μετάθεση της επίσκεψης στη ΔΕΘ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε για την εκδήλωση της παράταξης «Ήπειρος Όλον» ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Δημ. Μάντζος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως η προσοχή και οι ευχές όλων είναι στραμμένες στις πληγείσες περιοχές, δεν παρέλειψε όμως να ασκήσει και κριτική στην Κυβέρνηση.

«Η κλιματική κρίση είναι παρούσα και το βλέπουμε παντού αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για τις παραλείψεις της Κυβέρνησης. Στη Βουλή πριν λίγες ημέρες μας είπαν ότι δεν ξέρουμε τι λέμε, αλλά όπως αποδεικνύεται αυτοί είναι που δεν ξέρουν τι κάνουν», τόνισε ο κ. Μάντζος.

Το έγκλημα

στον Πειραιά

Ακόμη, αναφορά έκανε ο κ. Μάντζος στο περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο τον 36χρονο στο λιμάνι του Πειραιά, λέγοντας πως κανείς δεν πρέπει να συνηθίσει σε αυτήν την αποκτήνωση του ανθρώπου και την υποβάθμιση και απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.

Τέλος, με αφορμή την συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν, κάλεσε την Κυβέρνηση να ενημερώσει επισήμως και με υπευθυνότητα για το περιεχόμενο της συνάντησης και τις αποφάσεις που ελήφθησαν «Προφανώς, θα πρέπει να υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών, όμως αυτό που λέμε είναι ότι οι διαφορές μας προς επίλυση είναι μόνο δύο. Ο καθορισμός της υφαλοκρηπίδας και ο καθορισμός της ΑΟΖ», ανέφερε.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ