Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 10:47
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτεμβρίου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ – «Είμαι εδώ για να μείνω»

Off

«Είμαι εδώ για να μείνω», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκη από τα Γιάννενα που βρέθηκε ενόψει των εκλογών την Κυριακή.

Σε σύντομες δηλώσεις του χτες κατά την περιοδεία του ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι έχει έρθει για να μείνει και προτεραιότητά του είναι η ενότητα του κόμματος.

Το μεσημέρι και μετά από την επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο βρέθηκε στην Διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου συνομίλησε με υπάλληλους, αλλά και με την διευθύντρια.

«Εγώ είμαι για να μείνω. Θα μείνω και θα προσφέρω γιατί υπάρχει αδικία, υπάρχει σπατάλη. Όλοι πρέπει να ψηφίσουμε. Εάν αισθάνεστε ότι ένα προοδευτικό μοντέλο είναι η λύση, τότε ελάτε όλοι να ψηφίσετε. Δεν είναι μόνο για μένα. Γραφτείτε και σήμερα στην πλατφόρμα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ελάτε να ψηφίσετε. Πάρτε τη χώρα στα χέρια σας», ανέφερε καλώντας όλα τα μέλη αλλά και όλη την κοινωνία να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε και για το βίντεο είναι γυρισμένο στη Μακρόνησο για το οποίο υπήρξε μία συζήτηση: «Θα πω δυο πράγματα. Το βίντεο αυτό στέλνει ένα ενωτικό μήνυμα. Η σύγχρονη αριστερά έχει τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Το σύγχρονο κράτος που έχουμε δεν είναι κοινωνικό. Δεν έχουμε κοινωνικό κράτος και μόνο η σύγχρονη αριστερά μπορεί να το πετύχει.  Πρέπει να αντλούμε έμπνευση και αυτό μπορεί να το πετύχουμε μέσα από τη γνώση της ιστορίας. Όλος ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα έχει ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Μέσα από το βίντεο διδάσκεται η ιστορία. Η ιστορία δεν τελείωσε το 1940. Υπάρχουν οικογένειες που έχουν καταστραφεί. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε», απάντησε.

Αναφορικά με την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που όμως έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες: Μπορούμε να κάνουμε πολλά. Έχετε μια εξαιρετική πόλη και γενικά η περιφέρεια είναι διαμάντι. Οι φοιτητές έχουν θέματα όπως για παράδειγμα το θέμα της διαμονής. Είναι ένας φαύλος κύκλος για τους περισσότερους καθώς δεν μπορούν να μείνουν», είπε τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξουμε συνολικά τη νοοτροπία μας εάν θέλουμε να αλλάξουμε και να αναπτύξουμε μια κοινωνία με λιγότερες παθογένειες», τόνισε.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ