Επικαιρότητα

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Νέα ηλεκτρικά οχήματα και σταθμοί φόρτισης

Off

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης οδηγείται ο Δήμος Ζίτσας με την προμήθεια συνολικά επτά ηλεκτροκίνητων οχημάτων, και έξι σταθμών φόρτισης συνολικού προϋπολογισμού 1.466.932 ευρώ.   

Τα δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα, ένα σάρωθρο και ένα αποφρακτικό μηχάνημα, καθώς και οι δύο σταθμοί φόρτισης που αναβαθμίζουν και ενισχύουν το στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας έχουν ήδη αγορασθεί και αναμένεται άμεσα η παραλαβή τους.

Ειδικότερα, το αποφρακτικό μηχάνημα θα διευκολύνει τα μέγιστα στην αυτονομία και αυτοτέλεια της υπηρεσίας αναφορικά με τη συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων που έχουν κατασκευαστεί στις Κοινότητες Ελεούσας, Αγίου Ιωάννη και Ροδοτοπίου, καθώς και σύντομα της Βουνοπλαγιάς.

Ταυτόχρονα, προχωρά και η διαδικασία για  την προμήθεια των άλλων πέντε ηλεκτροκίνητων επιβατικών οχημάτων, ενός οχήματος τύπου SUV, ενός φορτηγού τύπου Van, τριών οχημάτων τύπου Ι.Χ και τεσσάρων σταθμών φόρτισης καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο διεθνής διαγωνισμός που έχει προκηρυχθεί με καταληκτική ημερομηνία την 9η Οκτωβρίου.

Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας, «προχωρά δυναμικά, προσηλωμένη στο στόχο της, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, ανταγωνιστικού και πρωτοπόρου Δήμου, που παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες. Αξιοποιώντας, για ακόμη μία φορά, το  πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, εξασφάλισε χρηματοδότηση που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ για προμήθεια εξοπλισμού που βελτιώνει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ