Επικαιρότητα

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 8 τόνοι βοήθειας σε πληγέντες της Θεσσαλίας

Off

Δώδεκα μέρες χρειάστηκαν για να συγκεντρωθούν και να παραδοθούν από το Εργατικό Κέντρο 8 τόνοι αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

«Η αλληλεγγύη που συγκεντρώθηκε από εκατοντάδες εργαζόμενους και το λαό της πόλης μας, από σωματεία, απ την ένωση γονέων και συλλόγους γονέων των σχολείων των Ιωαννίνων, από φοιτητικούς και  πολιτιστικούς συλλόγους, πλημμύρησε στην κυριολεξία τους χώρους του Εργατικού Κέντρου», σημειώνεται.

Όπως αναφέρεται:

Οι 8 τόνοι αλληλεγγύης φορτώθηκαν συλλογικά από δεκάδες εργαζόμενους και παραδόθηκαν από εκπροσώπους των σωματείων και φοιτητικών συλλόγων σε τρία χωριά και στο Στέκι Αλληλεγγύης Πλημμυροπαθών των ταξικών σωματείων στα Τρίκαλά.

Η παράδοση στα χωριά έγινε με την βοήθεια σωματείων των Τρικάλων στα χωριά Μεγάλα Καλύβια, Αγία Κυριακή, Γλίνος , όπως και στο Στέκι Αλληλεγγύης στα Τρίκαλα.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων  «θα συνεχίσει με κάθε τρόπο την στήριξη των πληγέντων και των αιτημάτων τους για να παρθούν άμεσα μέτρα επιβίωσης και προστασίας της ανθρώπινης ζωής των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ