Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 06:27
Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

Ας τα ξηλώσουν κάποια στιγμή…

Off

Δεν είναι μερικές μονάδες, αλλά ανέρχονται σε πολλές δεκάδες τα παντελώς άχρηστα πλέον κυτία των ΕΛΤΑ που είχαν τοποθετηθεί τη δεκαετία του 1980 σε διάφορα σημεία στα πεζοδρόμια και σε κοινόχρηστους χώρους από τα Ταχυδρομεία για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Εδώ και μία 15ετία όμως τα κυτία αυτά δεν έχουν καμία πρακτική χρησιμότητα και είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς δε θυμάται από πότε τα ΕΛΤΑ σταμάτησαν και να ελέγχουν το περιεχόμενό τους, γνωρίζοντας ότι δε θα βρουν τίποτε μέσα. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, τα περισσότερα καταστράφηκαν, άλλα διαλύθηκαν και έγιναν πρόχειροι κάδοι απορριμμάτων και άλλα όπως το συγκεκριμένο στη φωτογραφία (στην οδό Βηλαρά) έμειναν να στέκουν ως εμπόδια της διέλευσης πολιτών από τα πεζοδρόμια.

Από τη μία οι κάδοι απορριμμάτων και από την άλλη το άχρηστο κυτίο των ΕΛΤΑ, αφήνουν χώρο μικρότερο των 40 εκατοστών από τον οποίο δε χωρά να περάσει ούτε καροτσάκι με παιδί. Και επειδή από τα ΕΛΤΑ δεν έχουμε κάποια ελπίδα ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον για την απομάκρυνσή τους, ας κάνει μία καταμέτρηση ο δήμος με το εργοτάξιό του και ας τα ξηλώσει. Μια μέρα δουλειά είναι…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ