Επικαιρότητα

Ανεβάζοντας το επίπεδο για τους «ψηφιακούς» εργαζομένους

Off

Η επένδυση στην τεχνογνωσία για τη διαδικασία ανάπτυξης και παραγωγής νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών αντίστοιχα, αναδεικνύεται ως μία από τις βασικές προτεραιότητες της τοπικής κοινότητας c.ioannina που έχει κάνει την εμφάνισή της τα δύο τελευταία χρόνια και που προσπαθεί και να εκπροσωπήσει και να απευθυνθεί στην τοπική κοινωνία εκ μέρους δεκάδων πλέον εργαζόμενων στην περιοχή, για λογαριασμό ξένων κατά βάση εταιρειών τεχνολογίας και καινοτομίας.

Η εκδήλωση που έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στο Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου σε συνεργασία με το Ministry of Testing, τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου περιελάμβανε θεματικές διαλέξεις για τη διασφάλιση της ποιότητας λογισμικού.

Ο Τάσος Κούτλας ως εκπρόσωπος και συνιδρυτής της ομάδας c.ioannina στάθηκε καταρχάς στην ανάγκη γνωριμίας και απόκτησης νέων ψηφιακών γνώσεων και δεξιοτήτων, ειδικά στην παρούσα περίοδο που αυξάνει ο αριθμός των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας που εγκαθίστανται στα Ιωάννινα. Η προσπάθεια τόνισε για την συμβολή στην ανάπτυξη ενός τοπικού οικοσυστήματος και μετεξέλιξης των Ιωαννίνων σε περιφερειακό κόμβο τεχνολογίας και ψηφιακής οικονομίας θα πρέπει να συνεχιστεί και κυρίως, να μην αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Ο κ. Κούτλας όμως παράλληλα έκανε γνωστό πως η ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι το τέλος του έτους φιλοδοξεί να έχει αποκτήσει και να λειτουργήσει έναν δικό της χώρο στο κέντρο της πόλης, στον οποίο και θα μπορούν να εργάζονται όσα από τα μέλη της ομάδας το επιθυμούν αλλά και να χρησιμοποιείται ως χώρος εκδηλώσεων. Εξέφρασε τέλος ευχαριστίες προς τον δήμο Ιωαννιτών για τη βοήθεια που παρέχει στην ομάδα λέγοντας πως ενώ μέχρι πρότινος ελάχιστα πράγματα γινόταν στα Γιάννενα, αυτό άρχισε να αλλάζει.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ