Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 04:38
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2023
Επικαιρότητα

Το βάρος στα έργα και τις μεταρρυθμίσεις

Off

Το βάρος στα έργα που θα φέρουν την πρόοδο της πόλης τα επόμενα χρόνια, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για καλύτερες δημοτικές υπηρεσίες, δίνει η παράταξη του Δημήτρη Παπαγεωργίου, όπως φάνηκε από το μήνυμα που έστειλε η παράταξη ολοκληρώνοντας την Παρασκευή την προεκλογική περίοδο.

Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Παπαγεωργίου και των μελών της παράταξης μετέφερε η κ. Ελευθερία Ζαρμπαλά σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο εκλογικό κέντρο.

Με το κλείσιμο της προεκλογικής αυλαίας η κ. Ζαρμπαλά μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου και όλων των υποψηφίων προς τα μέσα ενημέρωσης για το βήμα που έδωσαν το προηγούμενο διάστημα ώστε να προβληθούν τα έργα της Δημοτικής Αρχής και οι θέσεις της παράταξης. Μετέφερε επίσης τις ευχαριστίες προς τους κατοίκους της περιοχής για την επικοινωνία που υπήρξε.

Η κ. Ζαρμπαλά σημείωσε ότι τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα χρόνια για την πορεία της πόλης κι ότι η πόλη δεν αντέχει πισωγυρίσματα και ανέφερε ότι «η παράταξή μας πορεύεται με έναν στόχο. Τα Γιάννενα Μπροστά. Είναι σαφής και ξεκάθαρος. Τα Γιάννενα που αλλάζουν, εξελίσσονται και στέκονται ισότιμα στην καρδιά των ευρωπαϊκών πόλεων. Αυτό είναι το στοίχημα». Εξειδικεύοντας αυτό το μήνυμα επικέντρωσε στον στόχο της κλιματικής ουδετερότητας ως το 2030, στην αξιοποίηση του παλιού πανεπιστημίου της οδού Δομπόλη, στην ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα και άλλα έργα υποδομών.

«Η παράταξή μας, που ενέταξε την πόλη στις 100 της ευρωπαϊκής αποστολής για την κλιματική ουδετερότητα, ξέρει πώς θα το πετύχει. Πώς θα κινηθεί με άξονα την βιωσιμότητα, την ανθεκτικότητα ώστε να κάνουμε τα Γιάννενα μια έξυπνη, πράσινη πόλη πρότυπο», σημείωσε και συνέχισε: «Είναι η παράταξη που κατάφερε να φέρει στην πόλη το κτίριο του παλιού πανεπιστημίου και να βάλει τις βάσεις για το νέο διοικητήριο, το νέο δημαρχείο.

Είναι η παράταξη που εξασφάλισε εννέα εκατομμύρια ώστε το Πάρκο Πυρσινέλλα να μετατραπεί σε έναν πνεύμονα ζωής για την πόλη.

Είναι η παράταξη που κατασκευάζει τον μεγάλο δακτύλιο, που αναβαθμίζει τις υποδομές, που αλλάζει την εικόνα του κάστρου, που παραδίδει τη νέα μονάδα βιολογικού καθαρισμού. Είμαστε η παράταξη των έργων».

Πρόσθεσε ακόμα πως «δεσμεύεται ότι έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται με το νέο εκλογικό νόμο, θα προχωρήσει στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες σε όλους. Θα εργαστούμε για μια πόλη καθαρή, λειτουργική, νοικοκυρεμένη. Η παράταξη μας που ιδρύθηκε το 2019 από τον Μωυσή Ελισάφ, αφήνει το αποτύπωμά της στην πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα Γιάννενα δεν μπορούν να αναλώνονται στο παρελθόν. Δεν μπορούν να γυρίσουν στο παρελθόν. Έχουν ανάγκη ένα ανοιχτό παράθυρο στο μέλλον.  Έχουν ανάγκη από έργα, από δουλειά και από αλήθειες.

Και η παράταξη αυτή είναι η παράταξη των έργων, της δουλειάς και της αλήθειας. Με αυτό το τρίπτυχο θα πορευτούμε. Αντιμετωπίζοντας όλους τους πολίτες ισότιμα και υπεύθυνα», κατέληξε η κ. Ζαρμπαλά.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ