Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 02:25
Τελευταία Ενημέρωση: 13 Οκτωβρίου 2023
Αθλητικά

«Ασπίδα προστασίας» της ΠΑΕ στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Off

Την πεποίθηση πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα επιστρέψει στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα νικηφόρα αποτελέσματα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Παναγ. Χριστοβασίλης, μιλώντας χθες στους παίκτες της ομάδας.

Ο κ. Χριστοβασίλης βρίσκεται στην πόλη των Ιωαννίνων και βρέθηκε στο ΠΕΑΚΙ το πρωί στην προπόνηση της ομάδας ενώ είχε συζήτηση με τον Θαν. Στάικο και τους συνεργάτες του όπως και με τους παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χριστοβασίλης μετέφερε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης στις ικανότητές τους όπως και στο τεχνικό επιτελείο καθώς και την βεβαιότητα ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες.

Η παρουσία του Παναγ. Χριστοβασίλη στα Γιάννενα υπηρετεί και έναν ακόμη στόχο, να κατευνάσει και τις αντιδράσεις στη φίλαθλη κοινή γνώμη, καθώς σε μία δύσκολη περίοδο που διαμορφώθηκε λόγω των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών, το κλίμα στην πόλη βάρυνε πολύ γύρω από την ομάδα, όπως όμως και για τη διοίκηση, που κατηγορείται από το κοινό πως δεν προχώρησε στην ενδεδειγμένη μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε με τις πρώτες απουσίες βασικών παικτών είτε λόγω τιμωριών είτε λόγω των τραυματισμών τους.

Επιστρέφει ο Ριένστρα

Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε ο Ριένστρα που σταδιακά θα αρχίσει να παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια. Δύσκολα όμως θα ρισκάρει ο Στάικος τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Λαμία την προσεχή Παρασκευή εκτός έδρας και το πιθανότερο είναι ο Ολλανδός μέσος να είναι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη, επίσης εκτός έδρας. Απών ήταν και χθες ο Σόρια που υπολογίζεται να επιστρέψει από τη Δευτέρα στις προπονήσεις, ενώ άδεια για να τακτοποιήσει ένα προσωπικό του θέμα είχε ο Γκάρο.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ