Επικαιρότητα

«Όλοι μαζί θα πάμε τα Γιάννενα εκεί που τους αξίζουν»

Off

Με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο της παράταξης επί της Ν. Ζέρβα εκατοντάδες φίλοι της παράταξης τον Θωμάς Μπέγκας.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ και ενώ είχε οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα μετά και την αναγνώριση της ήττας από τον Δημήτρη Παπαγεωργίου αυξήθηκαν κατά πολύ οι συγκεντρωθέντες καταλαμβάνοντας τον δρόμο και γέμισαν με αγκαλιές τον Θωμά Μπέγκα ο οποίος με κόπο προχωρούσε ανάμεσα σε τόσο κόσμο.

Στο πρώτο μήνυμα που έστειλε λίγο μετά ανέφερε:

«Αγαπημένοι μου συνδημότες. Σήμερα μιλήσατε εσείς. Σήμερα νίκησε ο θετικός λόγος. Νίκησαν οι προγραμματικές μας θέσεις. Νίκησε το καλύτερο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα αναδείξατε την Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα τη νέα δημοτική αρχή Ιωαννίνων. Σήμερα με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την εντολή να είμαι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο δήμαρχος της Ανατολής, του Μπιζανίου, της Παμβώτιδας, του Περάματος, του Νησιού, των Ιωαννίνων.  Του μεγάλου μας δήμου. Μου δώσατε εντολή να είμαι ο δήμαρχος όλων. Κι αυτός θα είμαι. Ο δήμαρχος για όλους τους δημότες.

Με ένα δημαρχείο ανοιχτό. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Δέσμευσή δική μου και όλης της παράταξης είναι πως από αύριο κιόλας θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε μέλλον για τον τόπο. Και θα εργαστούμε όλοι μαζί. Μαζί με εσάς. Μαζί με όλους τους φορείς. Μαζί με όλες τις παρατάξεις που θα συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο. Όλοι μαζί θα πάμε τα Γιάννενα εκεί που τους αξίζουν. Με την «Ενότητα των Πολιτών» θα χτίσουμε τα “Νέα Γιάννενα”», ανέφερε.

Λίγη ώρα αργότερα στο εκλογικό κέντρο έφτασε ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και μέλη της παράταξης για να συγχαρούν τον νέο δήμαρχο ενώ συγχαρητήρια έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσίμαρης, η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» Νίκος Γκόντας, ο επικεφαλής της παράταξης «Όμορφη Πόλη» Παντελής Κολόκας κ.α ενώ πολλά ήταν και τα τηλεφωνικά μηνύματα όπως ήταν φυσικό.

Αργότερα το βράδυ ο κ. Μπέγκας βγήκε στην είσοδο του εκλογικού κέντρου και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί αλλά και τα μέλη της παράταξης που είτε συμμετείχαν ενεργά στα ψηφοδέλτια είτε εργάστηκαν εθελοντικά.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ