Αθλητικά

Σκέψεις για αλλαγές προσώπων και τακτικής

Off

Στη σημερινή προπόνηση ενδέχεται να «αποκαλυφθούν» κάποιες από τις σκέψεις του Θαν. Στάικου για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη εκτός έδρας, με τις ενδείξεις να οδηγούν προς δύο κατευθύνσεις.

Η μία είναι αυτή της αλλαγής προσώπων καθώς υπάρχουν παίκτες που θεωρούν – λανθασμένα – ότι έχουν πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι τους και από την άλλη εξετάζεται η πιθανότητα αλλαγής της τακτικής, που ίσως υπηρετείται αποτελεσματικότερα από άλλους παίκτες από τους «συνήθεις έντεκα».

Θέση στο βασικό σχήμα για την αναμέτρηση της Κυριακής διεκδικούν έτσι, οι Μπακαδήμας και Κιάκος που όποτε αγωνίστηκαν άλλωστε, έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν. Ειδικά μάλιστα ο νεαρός στόπερ και πέρυσι αλλά και φέτος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο αγωνίστηκε από την αρχή, έδειξε ότι τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλλον… αδικείται που δεν είναι αυτός στο βασικό σχήμα.

Ο Κιάκος είναι σε αναζήτηση του ρόλου του στην ομάδα, καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα, παίζοντας στη θέση του αριστερού μπακ, εκεί όμως που αποκτήθηκε και παίζει ο Τσαούσης, αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί ως βασικός στη φυσική του θέση στη μεσαία γραμμή. Η «τριάδα» της μεσαίας γραμμή του ΠΑΣ με τους Καραχάλιο, Τζίνο και Ριένστρα δεν «σπάει» εύκολα παρότι κανείς τους δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως εκτιμάται ότι με τόσες κακές εμφανίσεις η μία πίσω από την άλλη, ο Θαν. Στάικος δεν αποκλείεται στο «Βικελίδης» να παρατάξει την ομάδα του με μία διαφορετική τακτική, αφήνοντας στην άκρη το προβληματικό 4-3-3 και επιλέγοντας μία διάταξη 4-4-2, βρίσκοντας έτσι χώρο για έναν επιπλέον παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα, ο Αθανασίου είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να πάρει τη θέση του Κλέιμαν που δεν κατάφερε να αντιδράσει στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα στη Λαμία, αν και δεν είχε τόση ευθύνη όση σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Στο τελευταίο 20λεπτο μάλιστα ο Ισραηλινός τερματοφύλακας αντέδρασε σωτήρια σε κάποιες περιπτώσεις, αποσοβώντας ένα τρίτο τέρμα. Κάποια στιγμή όμως, από τη στιγμή που δείχνει ότι δεν είναι σε «καλό φεγγάρι» ίσως θα πρέπει και ο κ. Στάικος να δώσει την ευκαιρία στον Αθανασίου που άλλωστε πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στην περσινή χρονιά που αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια και μάλιστα ήταν και πρωταγωνιστής σε ορισμένα από αυτά.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ