Αθλητικά

Ψάχνει αγωνιστική… προσεδάφιση στον Άρη

Off

Στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη συνεχίζεται αύριο Κυριακή ο αγωνιστικός Γολγοθάς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα με την ομάδα να παραπαίει αγωνιστικά εδώ και ενάμιση μήνα.

Οι Γιαννιώτες με την ήττα την περασμένη Παρασκευή στη Λαμία έφτασαν το αρνητικό τους σερί στις πέντε συνεχόμενες ήττες, τέσσερις για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο και αύριο θέλουν να πάρουν μία έστω μικρή βαθμολογική ανάσα, βάζοντας τέλος σε αυτό το σερί.

Η αποστολή είναι έτσι κι αλλιώς εξαιρετικά δύσκολη, απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει και αυτή να βρει τα πατήματά της, είναι όμως πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά επειδή κανείς δεν είναι βέβαιος, ότι η ομάδα μπορεί να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό των προηγούμενων αγώνων.

Η ελπίδα αυτή υπήρχε πριν το παιχνίδι με τη Λαμία καθώς είχαν μεσολαβήσει τρεις εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος, η επιστροφή όμως ανέδειξε και πάλι τα ίδια ακριβώς προβλήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την άλλη είναι σαφές πως επειδή για μεγάλο χρονικό διάστημα κομβικοί παίκτες της ομάδας βρέθηκαν εκτός φόρμας, κάποια στιγμή θα επανέλθουν και μαζί με αυτούς, θα επανέλθει και η καλή εικόνα της ομάδας, αρκεί μόνο αυτό να γίνει τώρα και όχι στον β’ γύρο.

Ξανά στην Περίβλεπτο

Χωρίς να έχει ανάψει ακόμη το «πράσινο φως» για τη χρήση των νέων βοηθητικών στο Πανηπειρωτικό κάτι που λογικά θα γίνει από τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, ο ΠΑΣ έκανε και τη χθεσινή του προπόνηση στην Περίβλεπτο, «ταξιδεύοντας» από τη μία άκρη του λεκανοπεδίου στην άλλη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών κατέστησαν επικίνδυνη τη χρήση του αγωνιστικού χώρου στο ΠΕΑΚΙ ενώ η χρονική συγκυρία συνέπεσε και με την επισπορά που έγινε στους «Ζωσιμάδες» με ψυχρόφυλλο χλοοτάπητα για τις συνθήκες του χειμώνα, επομένως είναι αδύνατη και η χρήση της έδρας του ΠΑΣ.

Το παρήγορο είναι πως ο Θαν. Στάικος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με απουσίες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών πλην του Κύρκου.

Από εκεί και ύστερα όμως είναι άγνωστο αν τελικά θα προχωρήσει και σε αλλαγές προσώπων ή ακόμη και τακτικής προσέγγισης στο παιχνίδι με τον Άρη.

Κερκίδα στο «Βικελίδης»

Παρά το άσχημο κλίμα και την απογοήτευση που έχει σκορπίσει η ομάδα του ΠΑΣ με τις εμφανίσεις της, ισχυρή αναμένεται να είναι η παρουσία φιλάθλων του ΠΑΣ στις κερκίδες του «Βικελίδης». Πρόκειται άλλωστε για μία από τις πλέον φιλόξενες έδρες για τους Γιαννιώτες κάτι που οφείλεται στις άριστες σχέσεις των φιλάθλων εδώ και αρκετά χρόνια που επιβεβαιώθηκαν με τις περσινές «ανταλλαγές» εισιτηρίων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σφυρίζει ο Μανούχος

Την αναμέτρηση στο «Βικελίδης» θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος και (Αρκαδίας) και Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας). Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και AVAR θα είναι ο Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών).

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ