Αθλητικά

Ο κόσμος θα είναι ξανά στην κερκίδα

Off

Με μία δεύτερη παρέμβαση σε διάστημα λίγων ημερών ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρεμβαίνει δυναμικά στα τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα, που βαδίζει στο άγνωστο, χωρίς καν να αχνοφαίνεται κάποια βάρκα στον ορίζοντα για να δώσει ελπίδα.

Το βράδυ της Κυριακής, δεκάδες φίλοι του ΠΑΣ υποδέχθηκαν την αποστολή στο ΠΕΑΚΙ μετά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη και είχαν την ευκαιρία και να συζητήσουν με στελέχη της ομάδας, αλλά και να απαιτήσουν από όλους να σταθούν επάξια στο γήπεδο στο εξής, τιμώντας τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας.

Η δεύτερη παρέμβαση έγινε χθες με μία ανακοίνωση με την οποία γίνεται λόγος για έναν οργανισμό που μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι. Ωστόσο απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης και συμπαράστασης για το παιχνίδι της Κυριακής (17.30) με τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες», απαιτώντας την ίδια στιγμή από τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος να αγωνιστούν για τη νίκη. Δεν παραλείπουν ωστόσο να εκφράσουν και την απογοήτευση και τις αιχμές προς την ΠΑΕ και προς στελέχη της ομάδας με αφορμή την ειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής να βρίσκεται στο ΠΕΑΚΙ υπό τον φόβο επεισοδίων σε βάρος των μελών της ομάδας, κάτι που δεν έγινε, ούτε και υπήρχε προδιάθεση για να γίνει κάτι τέτοιο.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο κόσμος στα κάγκελα, να αγωνιά για την κατάσταση και την πορεία της ομάδος, η ΠΑΕ να είναι απούσα και ο σύλλογος να μοιάζει ακυβέρνητο καράβι. Εύλογα θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μία κατάσταση ίδια (ίσως και χειρότερη) σε όλα τα επίπεδα με αυτή του 2019, όπου η ομάδα μας υποβιβάστηκε στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Επειδή όμως έχουμε ξαναδεί το τέλος, αποφασίσαμε να ξαναγράψουμε το σενάριο διαφορετικά.

Δεν θα επαναπαυθούμε από λόγια εφησυχασμού, πλέον απαιτούμε πράξεις.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο βρεθήκαμε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Πανηπειρωτικο, ώστε να εκφράσουμε τις ανησυχίες ολόκληρης της πόλης για το αγωνιστικό κομμάτι στους παίκτες και τον προπονητή μας.

Το έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να το λέμε, το έχουμε κάνει και θα το κάνουμε συνεχώς. Είμαστε η ασπίδα της ομάδας μας και θα την στηρίζουμε μέχρι να αδειάσουμε την λίμνη με τα παγούρια.

Έκαστος εφ’ ω ετάχθη, η ομάδα στο γήπεδο και εμείς στην κερκίδα, όλοι μαζί για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Παρόλο που η ΠΑΕ συνεχίζει την ίδια τιμολογιακή πολιτική στα εισιτήρια, αποθαρρύνοντας όλο και περισσότερο τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο, εμείς τον καλούμε να το κατακλύσει.

Μην ξεχνάτε ποτέ τι έχουμε καταφέρει όλοι μαζί έως σήμερα. Την Κυριακή η Θύρα 10 πρέπει να είναι κατάμεστη από παλιές και νέες γενιές και να πάρει ακόμη έναν αγώνα από τα αποδυτήρια, όπως έκανε άλλες τόσες και τόσες φορές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αλλαγές σε κέντρο και επίθεση

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής, προσπαθώντας να αποφορτιστούν από την κατάσταση της πίεσης και του άγχους που αυτονόητα έχει κατακλύσει την ομάδα. Ωστόσο, όπως πολλές φορές έχει αποδειχθεί και στον ΠΑΣ και σε άλλες ομάδες, στις καταστάσεις πίεσης δίνονται οι καλύτερες απαντήσεις και αυτό καλείται να κάνει η ομάδα την Κυριακή και στα επόμενα παιχνίδια. Ο κ. Στάικος είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Τζίνο που θα είναι ένας εκ των Κιάκου και Λιάσου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, αναμένεται να πάρει πάλι θέση ένας εκ των Κόντε – Μπάλαν, αφού το πείραμα Ροσέρο στην κορυφή στο παιχνίδι με τον Άρη απέτυχε παταγωδώς.

Στο μεταξύ, ούτε χθες προπονήθηκε στα νέα βοηθητικά η ομάδα, κάτι που ίσως γίνει σήμερα ή αύριο «εγκαινιάζοντας» τα νέα γήπεδα στην πλέον κατάλληλη και κρίσιμη στιγμή, αφού το κεντρικό γήπεδο έχει μετατραπεί σε βούρκο, ιδανικό για λασπομαχίες και όχι για προπονήσεις.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ έθεσε σε κυκλοφορία χθες τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο, τα οποία θα διατίθενται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια στους «Ζωσιμάδες» στις εξής τιμές:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6: 15€

ΘΥΡΑ 9: 10€

ΘΥΡΑ 3VIP: 30€

ΘΥΡΑ 5 GOLD: 40€

ΠΑΙΔΙΚΑ (Έτος γέννησης έως 2007): 5€

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:30 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ