Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 04:43
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Στους δρόμους βγαίνουν για μία ακόμη φορά οι συνταξιούχοι

Off

Στους δρόμους βγαίνουν για μία ακόμη φορά οι συνταξιούχοι σε ολόκληρη τη χώρα που βλέπουν τις συντάξεις τους να εξανεμίζονται γρηγορότερα από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.

Ο πληθωρισμός, η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια επηρεάζουν το εισόδημα εργαζόμενων και συνταξιούχων με τους τελευταίους να αμφισβητούν και τις προθέσεις και τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης σχετικά με αυξήσεις στις συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου. Οι συνταξιουχικές οργανώσεις όμως ετοιμάζουν μία εβδομάδα περιφερειακών κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα με κατάληξη την Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Στα Γιάννενα, πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων στο Εργατικό Κέντρο στις 10.30 και θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης. Κάλεσμα προς τα μέλη των συνταξιουχικών οργανώσεων να παρευρεθούν και να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα αντίδρασης και απόρριψης της κυβερνητικής πολιτικής, απηύθυναν εκπρόσωποί των συνταξιουχικών οργανώσεων Ιωαννίνων.

Ο κ. Κάλπης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ιωαννίνων, ο Αλ. Φαρμάκης, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ιωαννίνων και ο Ιωάννης Σάκκος, αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ τόνισαν πως οι συνταξιούχοι δε μπορούν να ζήσουν με τα ψίχουλα και τα φιλοδωρήματα που έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση, όταν η ακρίβεια και ο πληθωρισμός εξανεμίζουν τις συντάξεις τους, μέχρι τη μέση κάθε μήνα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ