Αθλητικά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Με το βλέμμα στις αλλαγές που χρειάζεται η ομάδα

Off

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος να έχει «εκμηδενίσει» το αγωνιστικό ενδιαφέρον σε ομάδες όπως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που δεν έχουν παίκτες στην Εθνική ομάδα, το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο της τοπικής ομάδας βρίσκεται αφενός στην επιστροφή των τραυματιών και αφετέρου στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της διοίκησης.

Δεσμεύσεις, τις οποίες ανέλαβε αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Βόλο η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με ανακοίνωσή της έναντι του φίλαθλου κόσμου, οι οποίες όμως προς το παρόν δεν έχουν αναληφθεί. Ούτε κάποια αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα συντελέστηκε, παρά τη φημολογία για ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου δίπλα στον κ. Στάικο, ούτε όμως υπάρχει «φως» στη δέσμευση για συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρούσαν οι διοικητικοί ηγέτες, την πρώτη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από όταν ανέλαβαν την ευθύνη της ΠΑΕ.

Υπάρχει πάντως η πληροφορία, ότι οι αλλαγές θα γίνουν και θα ανακοινωθούν μόλις ο κ. Στάικος επιστρέψει στα Γιάννενα, κάτι λογικό, αφού δε θα ήταν σωστό από καμία σκοπιά να υπάρξει ανακοίνωση για την πρόσληψη κάποιου συνεργάτη του, χωρίς ο ίδιος να βρίσκεται στις προπονήσεις.

Μάθημα κανονισμών

και γυμναστήριο

Η χθεσινή σήμερα δεν είχε…. γήπεδο για τους παίκτες της ομάδας που αρχικά παρακολούθησαν ένα μάθημα σχετικό με τους κανονισμούς διαιτησίας από τον παρατηρητή Θαν. Μπριάκο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες μπήκαν στο γυμναστήριο, όπου χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ