Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 04:05
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

Κινητοποίηση για να αποσυρθεί το φορολογικό νομοσχέδιο

Off

Παρά τη βροχή οι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης προχώρησαν στην προγραμματισμένη κινητοποίησή τους την Τετάρτη το πρωί στην πλατεία, ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.

Δεκάδες ήταν οι συγκεντρωμένοι που αψήφησαν την κακοκαιρία και συμμετείχαν στη διαμαρτυρία ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

«Ζητάμε να αποσυρθεί από το Υπουργείο Οικονομικών το φορολογικό νομοσχέδιο. Δεν μπορεί να εφαρμόζονται οριζόντια μέτρα και να μας θεωρούν εκ προοιμίου φοροφυγάδες», δήλωσε η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Χριστίνα Τσέτσου εξηγώντας ότι δεν είναι αντίθετοι στη φορολόγηση, αλλά ζητούν να γίνεται σύμφωνα με την φοροδοτική ικανότητα του καθενός.

Η κα Τσέτσου μίλησε ακόμα για την αδικία που υφίστανται δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, ειδικά οι νέοι, που αδυνατούν να πληρώσουν αυτά που θα κληθούν να πληρώσουν με την εφαρμογή του νέου φορολογικού ενώ μίλησε και για την σπίλωση που επιχειρείται καθώς οι πολίτες νομίζουν πως όσοι διαμαρτύρονται δεν θέλουν να πληρώσουν και φοροδιαφεύγουν: «Μας θεωρούν φοροφυγάδες. Δεν είμαστε φοροφυγάδες και δεν ζητούμε να μην πληρώνουμε φόρους. Να πληρώνουμε όμως με πραγματικά κριτήρια», επισήμανε

Στο κινητοποίηση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ακόμα οι πρόεδροι του ΤΕΕ Τμήμα Ηπείρου Γιάννης Τσίγκρος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ιωαννίνων Χρήστος Τάτσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάκης Χρυσοστόμου, ο πρόεδρος των Λογιστών-Φοροτεχνικών Σπύρος Μπέκας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελένη Κιοσέ και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ