Αθλητικά

Στένεψαν τα περιθώρια στον ΠΑΣ

Off

Την υποχρέωση που έχουν απέναντι στους εαυτούς τους πρώτα και στη συνέχεια απέναντι στην ιστορία της ομάδας και στον κόσμο της που ήταν και είναι πάντα «παρών» ειδικά στα δύσκολα, να αγωνιστούν όπως αρμόζει, έχουν οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα αμέσως επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μία τραγική αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Στάικου που συμπλήρωσε ήδη 11 αγώνες χωρίς νίκη θα πρέπει να μπει το συντομότερο στο παρελθόν και να ξεκινήσει μία νέα πορεία ανάκαμψης. Τα περιθώρια είναι ήδη πολύ στενά, χρόνος μπορεί να υπάρχει και αγωνιστικές αλλά με τις εμφανίσεις να παραμένουν σε μέτρια επίπεδα, οι ελπίδες για αναστροφή της κατάστασης εξανεμίζονται δραματικά.

Η αναμέτρηση της Κυριακής στο Περιστέρι απέναντι στο μέτριο Ατρόμητο που μαζί με τον Πανσερραϊκό έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος είναι κομβικής σημασίας για την πορεία του ΠΑΣ, με δεδομένο ότι ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου επίσης εκτός έδρας στην Κηφισιά με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Κάθε σκέψη για μία ακόμη ήττα είναι απαγορευτική ενώ όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, στον ΠΑΣ δεν αρκεί ούτε η ισοπαλία γι’ αυτό και η ομάδα θα πρέπει να παίξει για τη νίκη και μόνον για αυτήν.

Έβγαλε μέρος

της προπόνησης ο Τζίνο

Ο Θαν. Στάικος είδε χθες τον Τζίνο να βγάζει ένα 20λεπτο της προπόνησης και θα περιμένει και σήμερα να δει την κατάστασή του Ουρουγουανού. Λογικά, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, δε φαίνεται όμως πιθανό να ξεκινήσει το παιχνίδι στο Περιστέρι. Στις επιστροφές λογίζονται οι Σόρια και Λιάσος, ενώ απών από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας ήταν και ο Κόντε. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Μπακαδήμας που τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές είχε passing game, για να ακολουθήσουν παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια έγινε πρόγραμμα ταχυδύναμης, καθώς παιχνίδια μετάβασης έξι εναντίον έξι, για να ολοκληρωθεί με τελικό παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Στο τέλος της προπόνησης ο κ. Στάικος κράτησε τους μεσοεπιθετικούς για κάποια τελειώματα αντεπιθέσεων από τα πλάγια, αλλά και από τον άξονα.

Στη Θύρα 1 οι φίλοι

του ΠΑΣ

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ζήτησε εισιτήρια για εκτός έδρας αναμέτρηση και έτσι στο Περιστέρι την Κυριακή, ο κόσμος του ΠΑΣ από τα Γιάννενα, την Αθήνα και αλλού θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στις κερκίδες, υποστηρίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα.

Υπολογίζεται ότι από τα Γιάννενα θα αναχωρήσουν τουλάχιστον δύο λεωφορεία με οργανωμένους φίλους του ΠΑΣ ενώ αρκετοί ακόμη φίλοι της ομάδας θα μετακινηθούν με Ι.Χ.

Η τιμή του εισιτηρίου για τη Θύρα 1 ανέρχεται στα 15 ευρώ και η ΠΑΕ ενημερώνει πως προεγγραφές γίνονται μέχρι και σήμερα Παρασκευή στα τηλ. 2651070340 & 6956308793.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνει το Σάββατο (2/12) από τις 10:00 έως τις 14:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ.

Για μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας που βρίσκονται στην Αθήνα κι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο, τα εκδοτήρια της ΠΑΕ Ατρόμητος (στην Θύρα 2 του γηπέδου) θα λειτουργούν σήμερα Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 20:00, το Σάββατο (2/12) από τις 10:00 έως τις 14:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 11:00.

Το κορεό που συγκίνησε…

Στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ στο μεταξύ, εκτός από το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, χαρακτηριστικό της στοιχείο ήταν το εντυπωσιακό όσο και συγκινητικό κορεό του Σ.Φ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που ανέβηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με κεντρικό πρόσωπο τον «παγουράκο», όπως ήταν το προσωνύμιό του, τον νεαρό οπαδό του ΠΑΣ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ διασκέδαζε, πριν από ένα μήνα. Εξίσου συγκινητικό όμως είναι και το μήνυμα του Σ.Φ που ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία με το κορεό, γράφοντας:

«Η πεμπτουσία του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι αγκαλιές και τα δάκρυα.

Οι λύπες που γίνονται γλέντια.

Τα κάγκελα που σείονται και οι κρεμασμένοι στις τσίπες.

Τα υψωμένα χέρια και τα βλέμματα καρφωμένα στα χιονισμένα βουνά.

Τα πνευμόνια που ρουφάνε ομίχλη και ξεφυσάνε κάπνα και τσίπουρο.

Το ηπειρώτικο χώμα και τα βελανίδια πεσμένα απάνω να σαπίζουν αργά.

Αυτός είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα  και η προσπάθειά μας να κρατήσουμε τους πεθαμένους μας για ζωντανούς.

Αυτός είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ’μεις οι γιοι του και οι κόρες.

Την Κυριακή στους Ζωσιμάδες, πίσω απ’ τις τσίπες, κάτω απ’ τα κάγκελα, πάνω απ’ το χώμα και αντίκρυ απ’ τα βουνά ανέμιζε μία σημαία για κάθε ψυχή που περιμένει καρτερικά να την ανταμώσουμε.

Και ένα πανί απ’ άκρη σ’ άκρη της κερκίδας.

Για να χωράει την τρέλα που μας άφησε κληρονομιά ο ΠΑΓΟΥΡΑΚΟΣ».

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ