Επικαιρότητα

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Νέο προεδρείο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου

Off

Ο Γρηγόριος Μποντίνης εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κωνσταντίνος Καψάλης ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία και επεσήμανε τη σημασία της συμβολής του κορυφαίου οργάνου στη λειτουργία του Δήμου. «Το Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις και ο ουσιαστικός πολιτικός λόγος συνδράμει στην επίτευξη του κοινού στόχου που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Εύχομαι να έχουμε μια καλή και δημιουργική πενταετία» τόνισε μεταξύ άλλων.

Την συνεδρίαση συγκάλεσε ο πλειοψηφών σύμβουλος Κώστας Γκέγκας ο οποίος συνεχάρη τους Δημοτικούς Συμβούλους για την εκλογή και ευχήθηκε να είναι μία δημιουργική θητεία για το καλό του Δήμου Πωγωνίου. «Σας συγχαίρω για την εκλογή σας και ελπίζω να φανούμε όλοι αντάξιοι τις ψήφου των δημοτών μας» επεσήμανε.

Κατά τις αρχαιρεσίες προέκυψαν τα εξής:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Γρηγόριος Μποντίνης

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Ελένη Παπασπύρου

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου:  Δημήτριος Ροσιλόβαλης

Μετά την εκλογή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου Γρηγόριος Μποντίνης ευχαρίστησε τους Δημοτικούς Συμβούλους και δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί στο ακέραιο στα νέα του καθήκοντα. «Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο. Κωνσταντίνο Καψάλη για την εμπιστοσύνη και όλους τους συναδέλφους για την ομόφωνη στήριξη που αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις που συνοδεύουν την εκλογή και δηλώνω βέβαιος ότι όλοι μαζί, με διαφάνεια, σύνεση, εργατικότητα και συνέπεια θα εργαστούμε για το καλό του τόπου» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξελέγησαν τα νέα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Πωγωνίου, που θα ασκεί τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής Επιτροπής που καταργήθηκαν. Στην επιτροπή προεδρεύει ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Καψάλης.

Τακτικά μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης αναδείχθηκαν οι:

1. Μιχαήλ Σιούτης

2. Θεόδωρος Ντάγκας

Τακτικά μέλη από την αντιπολίτευση αναδείχθηκαν οι:

1. Χρήστος Γκόγκος

2. Δημήτριος Ντότης

Αναπληρωματικά μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης αναδείχθηκαν οι:

1. Αθανάσιος Φωτίου

2. Ελευθέριος  Μεντής

Αναπληρωματικά μέλη από την αντιπολίτευση αναδείχθηκαν οι:

1. Ελένη Παπασπύρου

2. Δημήτριος Ροσιλόβαλης.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ