Ήπειρος

Ολοκληρώνονται οι κρίσεις στην Αστυνομία

Off

Με την προτροπή προς το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ να συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την προσπάθειά τους για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους, αποχαιρετά την τοπική κοινωνία, ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Γεώργιος Καραΐτσης, που αποστρατεύτηκε μετά τις πρόσφατες κρίσεις της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Καραΐτσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες της Ηπείρου, τις τοπικές αρχές και το δημοσιογραφικό κόσμο, για την πολύτιμη συμπαράσταση, την αγαστή συνεργασία και τη βοήθεια που προσέφεραν στον ίδιο και σε όλο το προσωπικό της Αστυνομίας, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
«Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, για την άριστη συνεργασία και υπηρεσιακή σχέση που αμοιβαία κτίσαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μου, τον καθημερινό του αγώνα και να το προτρέψω να συνεχίσει με αμείωτο ζήλο, τις προσπάθειες του για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής», καταλήγει στη δήλωσή του.
Οι κρίσεις στο μεταξύ για την τοποθέτηση των αξιωματικών συνεχίζονται και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι σήμερα Σάββατο, με το ενδιαφέρον στην περιοχή των Ιωαννίνων να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, όπου η θέση του διευθυντή έχει μείνει κενή, μετά την αποστράτευση του Πέτρου Μοσκοφίδη.
Προακτέοι στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, κρίθηκαν ο Θεόδωρος Αθανασόπουλος και ο Χρήστος Πετσινός και η πλήρωση της θέσης του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων αναμένεται να γίνει από έναν εκ των Ιωάννη Βασιλάκου και Ηλία Ντόντη. 
Υπενθυμίζεται, ότι στη θέση του αποστρατευθέντος Γ. Καραΐτση, καθήκοντα Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου ανέλαβε ο ταξίαρχος Κων. Σκούμας, που υπηρετούσε ως Αστυνομικός Διευθυντής στην Άρτα.    

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου