Αθλητικά

Αν δεν νικήσει ούτε αύριο, ψάξτε για τον δεύτερο…

Off

Μία από τις λίγες έτσι κι αλλιώς ευκαιρίες που έχουν απομείνει για να πάριε νίκες μέχρι την έναρξη των πλέι άουτ, θα έχει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αύριο Κυριακή που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών για τους παίκτες του Γρηγορίου. Ο ΠΑΣ των 15 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη, κάτι που αποτελεί μακράν τη χειρότερη αρνητική επίδοση στην ιστορία του από το 1966 καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να κάνει μία νέα αρχή, κατακτώντας τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη καταγράφηκε τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους πλέον, στην πρεμιέρα απέναντι στην Κηφισιά και η νίκη εκείνη τείνει να αποκτήσει ιστορικά χαρακτηριστικά για την τοπική ομάδα που διανύει σίγουρα τη χειρότερη χρονιά από άποψη αποτελεσμάτων και αγωνιστικής παρουσίας στην πρώτη κατηγορία.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουν τελειώσει κιόλας οι ευκαιρίες καθώς υπολείπονται ακόμη αρκετά παιχνίδια, μόνο που ο ΠΑΣ πλέον θα πρέπει να κυνηγά και να παίρνει μόνο νίκες και να μην αρκείται σε ισοπαλίες.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής δεν ήταν ευνοϊκά κυρίως γιατί ο Παναιτωλικός που κέρδισε τον Πανσερραϊκό ξέφυγε πέντε βαθμούς από τον ΠΑΣ που βλέπει και την πλάτη της Κηφισιάς σε απόσταση δύο βαθμών. Στην ομάδα γίνονται συνεχείς ενέσεις ηθικού από τον κ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του, εν αναμονή των μεταγραφικών κινήσεων που έχουν ήδη καθυστερήσει να γίνουν, και που δεν είναι βέβαιο πότε θα ολοκληρωθούν και τι αντίκτυπο θα έχουν στην ομάδα.

Εκτός ο Γκάρο

Η ομάδα του ΠΑΣ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Αστέρα με τον κ. Γρηγορίου να μην υπολογίζει πιθανότατα στον Γκάρο που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν προπονήθηκε χθες.

Στη χθεσινή ημέρα, οι παίκτες είχαν βιντεοανάλυση του Αστέρα Τρίπολης και πήραν πολύτιμες πληροφορίες για τον προσεχή αντίπαλο και φυσικά είδαν και κάποια λάθη από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια βγήκαν στα βοηθητικά του ΠΕΑΚΙ και δούλεψαν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν αποφόρτιση, ενώ το δεύτερο γκρουπ δούλεψε τόσο σε φάση άμυνας όσο και επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα της αυριανής αναμέτρησης διεκδικεί ο Λέο που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε με τον Παναθηναϊκό. Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, πέραν των επιστροφών Παντελάκη και Εραμούσπε που εξέτισαν τις ποινές τους.

Δανεικός ο Αλ. Λώλης

Ο Γκάρο πάντως ανεξάρτητα από το αν θα είναι ή όχι στην αυριανή αποστολή, ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ αφού δεν έχει ικανοποιήσει ενώ καταλαμβάνει και μια θέση ξένου παίκτη, κάτι που ίσως γίνει και με τον Μπορταγκαράι, ενώ το δρόμο των αποχωρήσεων θα ακολουθήσουν κι άλλοι με τους Μπιλμπάο, Έφορντ να είναι πρώτοι σε αυτή τη λίστα, ενώ είναι βέβαιο ότι θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών και κάποιοι από τους παίκτες που προπονούνται με την επαγγελματική ομάδα. Ήδη χθες, επισημοποιήθηκε ο πρώτος δανεισμός με τον Αλ. Λώλη που είχε ελάχιστες συμμετοχές φέτος να παραχωρείται στον Γιούχτα, που αγωνίζεται στη SL2.

Η ανακοίνωση του δανεισμού του Αλ. Λώλη από τη νέα του ομάδα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Γιούχτας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Λώλη με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο Αλέξανδρος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Γιούχτα, καθώς αγωνίζεται σαν αριστερό εξτρέμ. Έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο, φορώντας την φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το 2019 καταγράφοντας τρεις συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος έχει τιμήσει και την φανέλα με το εθνόσημο έχοντας αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος Κ21, καταγράφοντας πέντε συμμετοχές απ’ το 2020».

Στις πρώτες του δηλώσεις με την ομάδα του Ηρακλείου ο Λώλης είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στον Γιούχτα για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα κάνω τα πάντα ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που πάντα σκεφτόταν το καλύτερο για εμένα αλλά και την ομάδα του Γιούχτα και ιδίως τον κ. Τουτζάρη για την εμπιστοσύνη».

Διαιτητής

ο Παπαδόπουλος

Την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης ορίστηκε να διευθύνει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας.

Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας). Τέταρτος ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).

Στο VAR θα είναι ο Φώτιος Πολυχρόνης της ΕΠΣ Πιερίας με AVAR τον Κωνσταντίνο Ψάρρη της ΕΠΣ Ζακύνθου.

 

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων του ΠΑΣ

Η διοργανώτρια αρχή τέλος ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προσεχών τεσσάρων αγωνιστικών με τον ΠΑΣ να δίνει τα εξής παιχνίδια:

Κυριακή 14/1 20:30 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σάββατο 20/1 19:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Πανσερραϊκός

Κυριακή 28/1 19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κυριακή 4/2 17:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Λαμία

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ