Πολιτισμός

Photometria Photography Center Ανοιχτό φωτογραφικό κάλεσμα με θέμα «Εκείνη»

Off

Το Photometria Photography Center (PPC) ανακοινώνει την 2η πρόσκληση υποβολής φωτογραφικών προτάσεων με στόχο τη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης με τίτλο «Εκείνη».

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη του γυναικείου φύλου σε όλους του τους ρόλους, σε όλες τις μορφές και καταστάσεις του. Επιθυμούμε να υπάρξει μια εις βάθος εξερεύνηση της ταυτότητας φύλου, του γυναικείου σώματος με τις πολλαπλές σημασίες του στην οικογενειακή ζωή, την εργασία, τη σεξουαλικότητα και την αυτοαναπαράστασή του», αναφέρεται στο κάλεσμά του.

Διάρκεια καλέσματος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου. Κόστος: Δωρεάν

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φωτογράφοι (επαγγελματίες ερασιτέχνες) ανεξαρτήτως ηλικίας, ιθαγένειας και εθνικότητας. Το κατώτερο όριο ηλικίας είναι τα 18 έτη, ενώ κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα για υποβολή μίας φωτογραφίας.

Η επιλογή θα γίνει από την ομάδα του PPC και θα ανακοινωθεί μέσα από τους λογαριασμούς του στα Social Media. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 8-31/3/24 στο χώρο του PPC (21ης Φεβρουαρίου 184).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την πρόσκληση συμμετοχής, επικοινωνία με το PPC μέσω e- mail στο: ppc@p hotometria.gr

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ