Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 05:42
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιανουαρίου 2024
Αθλητικά

Αλλάζει παίκτες και πρόσωπο ο ΠΑΣ

Off

Όπως γράφαμε και πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο πρόεδρός της Παναγιώτης Χριστοβασίλης, αντιλήφθηκαν πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον την επιτακτική αναγκαιότητα για σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, για να διεκδικήσει με τους καλύτερους δυνατούς όρους την παραμονή στην κατηγορία.

Από το σημείο που ο κ. Γρηγορίου έλεγε ότι θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές, φτάσαμε στο τέλος Ιανουαρίου με την ΠΑΕ να έχει ήδη προχωρήσει σε λύσεις συμβολαίων και δανεισμούς παικτών σε άλλες ομάδες, μειώνοντας τον αριθμό του ρόστερ και διαθέτοντας πλέον ανοιχτές θέσεις για νέους ποδοσφαιριστές. Οι δύο πρώτοι ήταν ο τερματοφύλακας Νάγκι και ο Άγλγος εξτρέμ Τούτου που έκανε θετικό ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Σαντιάγκο Ροζάλες που έκανε την πρώτη του προπόνηση τη Δευτέρα με την ομάδα.

Εκτός απροόπτου ο Ροζάλες που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες» σε ένα παιχνίδι με το χαρακτήρα τελικού για τον ΠΑΣ.

Επίσης στην Ελλάδα βρίσκεται ο 24χρονος Πολωνός κεντρικός αμυντικός Σομποτσίνσκι που και αυτός θα αποκτηθεί από την ομάδα, αλλά η ανακοίνωση δεν είχε γίνει τουλάχιστον μέχρι χθες το απόγευμα.

Παρελθόν ο Έφορντ

Η ανακοίνωση όμως για την υπογραφή του συμβολαίου με τον Ροζάλες ακολουθήθηκε και από την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Έφορντ που πήρε τον ίδιο δρόμο με αυτόν των Κλέιμαν, Μπορταγκαράι, Μπιλμπάο, Αλ. Λώλη, Τσίρη και Νικ. Λώλη.

Στη λίστα με τους υπό αποδέσμευση παίκτες του ρόστερ είναι ο Γκάρο που λογικά θα αποτελέσει κι αυτός παρελθόν από τον ΠΑΣ ανοίγοντας μία ακόμη θέση ξένου παίκτη, όπως ο Έφορντ και ο Μπορταγκαράι.

Ο Αμερικανός επιθετικός αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τον ΠΑΣ, όλα ως αλλαγή συμπληρώνοντας 110΄ συμμετοχής με τη φανέλα της ομάδας.

Με την ελπίδα ότι είναι

το 10άρι που χρειάζεται

Ο Σαντιάγκο Ροζάλες έδειξε στην προπόνηση της Δευτέρας ότι διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως το αν είναι σε θέση να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του και αν ναι, σε πόσο χρονικό διάστημα θα είναι απόλυτα έτοιμος, θα φανεί στην πράξη. Τα εχέγγυα πάντως και όλα όσα τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικά.

Ο Αργεντινός μέσος γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1995 στην Μαρ Ντελ Πλάτα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αλντοσίβι με την οποία έκανε και ντεμπούτο στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής σε ηλικία 17 ετών.

Στην Αλντοσίβι παρέμεινε για δύο χρόνια και μετά από 34 εμφανίσεις και 4 γκολ έκανε το μεγάλο βήμα για μία από τις σημαντικότερες ομάδες της χώρας, την Ράσινγκ Κλουμπ. Στην «Ακαδημία» αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο πριν μετακομίσει δανεικός στην Ολίμπια τον Ιανουάριο του 2018. Εκεί αγωνίστηκε σε έξι αγώνες σημειώνοντας κι ένα γκολ πριν παραχωρηθεί στην Χιμνάσια Λα Πλάτα. Στην Χιμνάσια έλαβε μέρος σε έξι παιχνίδια. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Πατρονάτο για την σεζόν 2019-2020 όπου μέτρησε εννιά συμμετοχές και μία ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή από την Ράσινγκ για την Σέντραλ Κόρδοβα στην οποία μέτρησε 15 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μίτρε από τον Αύγουστο του 2021 όπου διένυσε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του με 69 συμμετοχές, 19 γκολ και 10 ασίστ.

Τι ακολουθεί

Η προσοχή πλέον στρέφεται στις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον ΠΑΣ που αναζητά έναν αριστερό μπακ, έναν αριστερό ακραίο επιθετικό και υπό προϋποθέσεις και έναν φορ περιοχής. Ενεργό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Σπιριντόνοβιτς, παίκτη που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο και παίζει σε θέση αριστερού ακραίου επιθετικού.

Τουρκικά δημοσιεύματα χθες ανέφεραν πως ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μέτε Ντεμίρ, 25χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού με την Κ19 της χώρας του, που αγωνίζεται στην Εγιουσπόρ, έχει όμως γερμανικό διαβατήριο, χωρίς η περίπτωσή του πάντως να επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ