Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 02:57
Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιανουαρίου 2024
Επικαιρότητα

Αναγκαία η στήριξη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Off

Οι εξελίξεις στα ελληνικά πανεπιστήμια και συνολικά στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, βρέθηκαν στο επίκεντρο των τοποθετήσεων και χαιρετισμών στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την Τρίτη το βράδυ με αφορμή την εορτή στη μνήμη των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας Ελληνικών Γραμμάτων.

Η ανάγκη στήριξης του δημόσιου πανεπιστημίου γενικότερα και ειδικότερα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την Κυβέρνηση, ώστε να σταθεί όρθιο στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στην ομιλία της πρυτάνεως Άννας Μπατιστάτου που παρουσίασε παράλληλα και τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση, Σύγκλητος και Συμβούλιο Διοίκησης αντίστοιχα για την αναπτυξιακή πορεία του ιδρύματος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο πρώην πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης με αναφορές και αυτός στις τρέχουσες εξελίξεις που σχετίζονται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα. Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Λουδοβίκος, με θέμα: «Ο τέχνο-πίθηκος και η αλήθεια: Το ερώτημα για έναν νέο ανθρωπισμό».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ