Ήπειρος

Ξεκίνημα με τους καλύτερους οιωνούς

Off

Με θετικά οικονομικά αποτελέσματα έκλεισε το προηγούμενο έτος για τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, με ακόμη καλύτερους οιωνούς άνοιξε το 2016.
Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ καταγράφει εντυπωσιακά αποτελέσματα στους οικονομικούς δείκτες, που θα αποτυπωθούν και στην έκθεση των στοιχείων, με τη διοίκηση να έχει επιτύχει μία σειρά θετικών αποτελεσμάτων ως προς την επίτευξη στόχων που είχε θέσει για την ανάπτυξη της εταιρείας.
Κινητήριος μοχλός για την ομαλή και απρόσκοπτη πορεία της εταιρείας είναι το πνεύμα συνεργασίας και η ομαδική δουλειά με τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς – συνεργάτες της εταιρείας να πιστώνονται και αυτοί ένα σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία, που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κάποιος τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
Η έναρξη του νέου εργοστασίου χαλουμιού στην Κύπρο το Μάιο δείχνει την απόφαση της ΔΩΔΩΝΗ για επέκταση και ανάπτυξη της ηπειρωτικής εταιρίας εκτός Ελλάδος, για την οποία όπως επισημάνθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πριν από λίγες ημέρες, είναι όλοι υπερήφανοι. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, παρουσία του αντιπροέδρου της εταιρείας Γιάννη Βιτάλη, ενώ παρόντα ήταν ακόμη και τα μέλη του ΔΣ Alexander Orlov και Βασίλης Μήτσιος, ο διευθύνων σύμβουλος Tom Seepers και ο αναπλ. διευθύνων σύμβουλος Μιχ. Παναγιωτάκης.
«Η ΔΩΔΩΝΗ, η εταιρεία μας, είναι νικήτρια και πάλι και μάλιστα, στο πλέον ασθενές πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, της ιστορίας της νεότερης Ελλάδας. Δράττομαι λοιπόν της σημερινής ευκαιρίας για να ευχαριστήσω, έναν – έναν από σας χωριστά. Όλοι αξίζετε ένα μπράβο. Η Εταιρεία είναι στα καλύτερα χέρια και αυτό αποδεικνύεται με κάθε τρόπο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βιτάλης στην ομιλία του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας.
Πέντε εργαζόμενοι ήταν οι τυχεροί που μετά από κλήρωση κέρδισαν χρηματικά ποσά και ταξίδια αναψυχής στην Κέρκυρα και τη Θεσσαλονίκη.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου