Κυριακή 19 Μαΐου 2024 05:07
Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024
Αθλητικά

Με πολλές αλλαγές ο ΠΑΣ για το καλύτερο, κόντρα στην ΑΕΚ

Off

Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις με το ένα παιχνίδι να διαδέχεται το επόμενο μετά από τρία ή τέσσερα 24ωρα μπορεί να επηρεάσουν θετικά την ομάδα του ΠΑΣ που καλείται σήμερα (19.00) να σταθεί όρθια στην «Αγιά Σοφιά» απέναντι στην πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, τα περιθώρια για τον ΠΑΣ είναι ελάχιστα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα όμως στο ποδόσφαιρο κανείς δεν πρέπει να λέει ποτέ και οι Γιαννιώτες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν έστω κι αυτές τις λιγοστές ελπίδες που έχουν.

Πλέον κάθε βαθμός είναι πολύτιμος και ο ΠΑΣ μπορεί να έχει στο μυαλό και στη στόχευσή του το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή εντός έδρας όπου η νίκη είναι μονόδρομος, από την άλλη όμως δεν έχει τα περιθώρια να μη χτυπήσει κάποιο παιχνίδι, έστω κι αν αυτό είναι με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Ο ΠΑΣ θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του λόγω τιμωριών και τραυματισμών, καθώς δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους σε αυτό οι Εραμούσπε (που είναι και τραυματίας), Ριένστρα, Ροσέρο και Καραχάλιος. Επίσης δύσκολα θα πάρουν χρόνο αν και είναι στην αποστολή, οι Νάγκι και Παμλίδης αντίστοιχα, προκειμένου να μη ρισκάρουν πιθανή υποτροπή και να είναι απόλυτα έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Υπό αυτές τις συνθήκες των απουσιών ο Μιχ. Γρηγορίου θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον για την κάλυψη των κενών με τον ΠΑΣ να έχει μία πειραματική 11άδα, ενώ ενδέχεται να ξεκουράσει και άλλους παίκτες όπως τον Κόντε, δίνοντάς τους μικρότερο χρόνο συμμετοχής ή κρατώντας τους στον πάγκο από την αρχή.

Λόγω των πολλών απουσιών στο κέντρο της ομάδας χρόνο συμμετοχής από την αρχή ενδέχεται να πάρει ο Ροζάλες αν και δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγάλει περισσότερο από ένα ημίχρονο, αλλά και ο Ντεμίρ.

Αναλυτικά οι 24 της αποστολής είναι οι: Νάγκι, Σούλης, Αθανασίου, Βρακάς, Κιάκος, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Κόντε, Νάγκι, Ντεμίρ, Τζίνο, Κύρκος, Λεό, Λιάσος, Ναούμης, Πανάγου, Παντελάκης, Ροζάλες, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τούτου, Τζίμας, Παμλίδης,

Μία πιθανή 11άδα στο σημερινό παιχνίδι θα είναι με τους Σούλη, Σόρια, Κιάκο, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Λιάσο, Τζίνο, Ροζάλες, Μπάλαν, Ντεμίρ και Τούτου.

Και ένας συμβολισμός

με σημασία

Η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχει και ιστορική σημασία για τον ΠΑΣ, καθώς με αυτήν συμπληρώνονται τα οκτώ παιχνίδια της ομάδας απέναντι στους τέσσερις μεγάλους (ΑΕΚ. ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) με τους Γιαννιώτες να μετρούν μέχρι στιγμής επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που καταγράφεται για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Αν τελικά ούτε σήμερα η ομάδα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, τότε θα σπάσει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, με οκτώ ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις από τους τέσσερις μεγάλους, κάτι που ποτέ άλλοτε δεν είχε καταγραφεί. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ήδη ο φετινός ΠΑΣ έχει καταρρίψει ένα αρνητικό ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί, με 15 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέχρι την 17η, όπου επικράτησε του Αστέρα με 2-1…

Σφυρίζει ο Μαλούτας

Τον Δημ. Μαλούτα του συνδέσμου Ημαθίας όρισε η ΚΕΔ διαιτητή στον αγώνα της Τετάρτης (19:00) ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Βοηθοί του Μαλούτα θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας). Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

Στο VAR θα βρίσκονται ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) με AVAR τον Δημήτρη Σαμοΐλη (Αθηνών).

Το σημερινό πρόγραμμα

Ο ΠΑΣ θα παίζει με την ΑΕΚ, την ίδια ώρα όμως θα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον τους και στις αναμετρήσεις των άλλων διεκδικητών της παραμονής και κυρίως στα παιχνίδια στον Βόλο, στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Αστ. Τρίπολης – Κηφισιά 15.00

Βόλος – ΟΦΗ 15.00

Ατρόμητος – Λαμία 17.00

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 19.00

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19.00

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 20.00

Παναθηναϊκός – Άρης 21.00

 

Γενική είσοδος και με Ατρόμητο

Ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (19.30) με τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες» η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων ακολουθώντας την ίδια πολιτική με αυτήν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με γενική τιμή εισόδου 10 ευρώ και 5 ευρώ για τα παιδιά ηλικίας έως 16 ετών.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 – 10€

ΘΥΡΑ 9 – 10€

ΘΥΡΑ 3VIP – 20€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 30€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 – 5€.

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

Τετάρτη έως Παρασκευή από 10:00 έως 20:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15.00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» από τις 11:00 έως τις 17:00. Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ