Εκδηλώσεις

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Με συμμετοχή η εκδήλωση για την Ημέρα Γυναικών

Off

Η ημερίδα, «Γυναίκες:  Έμπνευση για συμμετοχή σε όλες τις πτυχές της Κοινωνίας», η οποία διοργανώθηκε  από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων Έμφυλης Βίας του Δήμου Ιωαννιτών, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, έγινε με συμμετοχή το Σάββατο στον Πολιτιστικό Χώρο «Δημήτριος Χατζής».

Κύριες ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν γυναίκες, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει στο χώρο που δραστηριοποιείτε η καθεμιά τους και εργάζονται.

Ο Δήμος ευχαριστεί για τη συμμετοχή με εισηγήσεις την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Άννα Μπατιστάτου, την Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μαρία Πουρνάρη, την Αντιδήμαρχο Αθηναίων και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικών Πανεπιστημίων Ελλάδος, κα Μαρία Στρατηγάκη, τον Θεολόγο και Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου, Π. Ηλία Σέπερη, την Ομοσπονδιακή προπονήτρια κλασικής και τεχνικής κολύμβησης, κα Αικατερίνη Τσιούρη και μέλος του Γυναικείου Ηπειρωτικού Συνεταιρισμού Κων. Θεοδοσίου, για τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους καθώς και την Ανδρομάχη Μπούνα Βαίλα για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Σοφία Μαρκούλα, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Ισότητας και Πρόεδρο ΠΕΠΙΣ Ηπείρου Παναγιώτα Μητροκώστα  και οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Γκόγκος, Πέτρος Παλάσχας και ο Στέφανος Σίντος.

Τέλος, χαιρετισμούς απέστειλαν η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,  Μαρία Κεφάλα και ο Βουλευτής Ιωαννίνων Ιωαννής Τσίμαρης, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παραστούν στην εκδήλωση.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ