Τελευταία Νέα

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους μίας εποχής για τον ΠΑΣ
Ανησυχία για τα πλατάνια του παραλιμνίου
Νέο σύστημα ελέγχων για τα ανασφάλιστα οχήματα
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Εξαιρετικά σημαντική η εκλογική διαδικασία
Ξεκινάει το νέο εργοστάσιο του Βιολογικού Καθαρισμού
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Ο Αρχιμήδης»
Το Bollywood βρίσκει σκηνικά στα Γιάννενα
Τιμήθηκε ο προστάτης του Στρατού Ξηράς, Άγιος Γεώργιος
Παρουσιάζονται οι κεντρικές θέσεις της Νέας Αριστεράς
Μια ταινία για τον Νικόλαο Δουμπά και την Βιέννη
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Nα συνεχίσουμε τη σταθερή πορεία ανάπτυξης των τελευταίων ετών
Προτάσεις για το νέο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Ιωαννίνων
Τα του Καίσαρος…
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ «Εργάστηκα κατά την περίοδο 2011 – 2019 εντατικά για την επίτευξη της ορθολογικής διαχείρισης απορριμμάτων»
ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ Οδηγίες προφύλαξης από την αφρικανική σκόνη
Κυριακή 12 Μαΐου 2024 02:07
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαρτίου 2024
Αθλητικά

Επτά παιχνίδια, πολλά περισσότερα από μία χρονιά

Off

Λίγα 24ωρα απέμειναν για την έναρξη των πλέι άουτ, της πιο ψυχοφθόρας διαδικασίας για τις ομάδες που κινδυνεύουν, αλλά και της όντως πολύ ενδιαφέρουσας ποδοσφαιρικά, για το φίλαθλο κοινό.

Από τη στιγμή που καμία ομάδα δεν έχει υποβιβαστεί ούτε αγωνιστικά ούτε μαθηματικά και από την άλλη καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της, οι επτά αγωνιστικές των πλέι άουτ προμηνύονται ως μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδικασία για όλους. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έκανε μία δεύτερη σερί κακή χρονιά στο πρωτάθλημα με την περσινή του πορεία να διασώζεται στα πλέι άουτ, θα κληθεί να τεθεί αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας του καθώς έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει το κακό κλίμα και την άσχημη βαθμολογική του εικόνα και να μείνει στην κατηγορία. Οι επτά αγώνες δεν είναι όμως κάτι απλό για την ομάδα του ΠΑΣ, αλλά καθ’ υπερβολή θα μπορούσε κάποιος να πει, πως είναι επτά διαφορετικά ραντεβού με την ιστορία. Την τελευταία φορά που ο ΠΑΣ υποβιβάστηκε την περίοδο 2018-2019, οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και ο τότε πρόεδρος Γ. Χριστοβασίλης κατάφερε με τις κινήσεις του, όχι μόνο να οδηγήσει την ομάδα στην άμεση επάνοδο αλλά να δημιουργήσει μία ομάδα που για τρία χρόνια έκανε την μία χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη, φτάνοντας και πάλι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Πλέον, με την απώλεια του Γ. Χριστοβασίλη και την δεδομένη διοικητική απειρία των υιών του, είναι απολύτως σαφές και κατανοητό, ότι σε όποια κατηγορία κι αν βρεθεί ο ΠΑΣ του χρόνου, θα έχει μπροστά του μία δύσκολη κατάσταση. Αν όμως κληθεί να διαχειριστεί έναν υποβιβασμό στη μικρότερη κατηγορία, είναι σαφές, ότι η κατάσταση αυτή θα γίνει μάλλον μη διαχειρίσιμη. Για να μην μπει κανείς και κυρίως ο οργανισμός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε αυτήν την επίπονη διαδικασία, θα πρέπει όλοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κάνουν ό,τι δεν έκαναν όλη τη χρονιά. Να πάρουν τις νίκες και τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα για να μείνει στην κατηγορία. Αγωνία για Κόντε Οι προπονήσεις της ομάδας επαναρχίζουν σήμερα με την αγωνία όλων να είναι στραμμένη στον Πέδρο Κόντε που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το δίτερμα της Κυριακής. Ο Ισπανός επιθετικός θα υποβαλλόταν σε μαγνητική το απόγευμα της Δευτέρας ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, εκτιμάται όμως, ότι είτε πρόκειται για τράβηγμα είτε για θλάση, πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ακολουθεί άλλωστε η διακοπή του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ να υποδέχεται στις 30 Μαρτίου τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες», επομένως μέχρι τότε ο Κόντε θα έχει επανέλθει. Εραμούσπε και Παντελάκης εκτιμάται επίσης ότι θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Λέο. Η ομάδα είχε ρεπό τη Δευτέρα και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ με τον Ατρόμητο.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ