Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 11:30
Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2024
Επικαιρότητα

Περιμένοντας την άφιξη των πελαργών

Off

Συνεπή με το ραντεβού και την ηθική υποχρέωση που αισθάνονται πως έχουν απέναντι στην αναμενόμενη άφιξη των πελαργών, που σηματοδοτούν τον ερχομό της Άνοιξης, φάνηκαν και φέτος τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με το ειδικό γερανοφόρο όχημα και η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Ιωαννιτών.

Ο καθαρισμός της φωλιάς των πελαργών στο μιναρέ του Τζαμιού της Καλούτσανης, αποτελεί μία συνήθη πρακτική την τελευταία δεκαετία για ουσιαστικούς λόγους, ώστε να καθαριστεί η φωλιά από τη βλάστηση και από σκουπίδια που είχαν μεταφέρει οι πελαργοί το περσινό καλοκαίρι, αλλά και για συμβολικούς.

Η φετινή επιχείρηση μάλιστα ήταν και πιο δύσκολη από τις προηγούμενες λόγω της έντονης βροχόπτωσης που δεν πτόησε όμως τους πυροσβέστες ώστε να πραγματοποιήσουν τον καθαρισμό της φωλιάς και με το τέλος της εργασίας καθαρισμού να ξεπροβάλει και ο ήλιος, «λούζοντας» το μιναρέ και συνολικά το Τζαμί με τις αχτίδες του. Παρών στη διάρκεια της παρέμβασης ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Πέτρος Παλάσχας που εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη διάθεση του γερανοφόρου οχήματος.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ