Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 01:28
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2024
Επικαιρότητα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κ. ΜΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ Επιτακτική αναγκαιότητα να δοθούν απαντήσεις

Off

Την επιτακτική αναγκαιότητα να δοθούν το συντομότερο απαντήσεις που θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους έκλεισε η σήραγγα «Μαλακάσι Α’» της Εγνατίας Οδού με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για διάστημα τουλάχιστον μίας εβδομάδας, ανέδειξε σε δηλώσεις που έκανε χθες, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κων. Μπάρκας.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την απαγόρευση κυκλοφορίας και χρήσης της σήραγγας μέχρι να γίνει ο έλεγχος από εξειδικευμένο προσωπικό, ο κ. Μπάρκας συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Ιωαννίνων Βασίλη Οικονόμου και τον επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιάννη Στέφο, συναντήθηκαν με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Ηπείρου, για το θέμα αυτό ώστε να πληροφορηθούν και τις δικές τους απόψεις. Ο κ. Μπάρκας σε δηλώσεις που παραχώρησε πριν τη συνάντηση στα τοπικά μέσα επισήμανε πως οι τοποθετήσεις του κ. Καχριμάνη προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου αλλά και δημιούργησαν την μέγιστη ανησυχία στους χρήστες της οδού, χωρίς οι αποφάσεις που ελήφθησαν να συνοδεύονται και από επαρκώς αιτιολογημένες εξηγήσεις.

«Αν ο δρόμος είναι ή ήταν επικίνδυνος πριν κλείσουν τη σήραγγα θα πρέπει να μας το πουν και να μην κάνουν πολιτική διαχείριση του ζητήματος. Αυτό κάνουν με την απόφαση να κλείσει η σήραγγα, χωρίς να ενημερώσουν για τους λόγους που έπρεπε να γίνει αυτό. Όπως φάνηκε και με το δυστύχημα των Τεμπών, η Κυβέρνηση διαχειρίζεται με πολιτικό τρόπο την ασφάλεια των μεταφορών της χώρας και παράλληλα προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες της, όπου αυτές υπάρχουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπάρκας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ