Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 04:36
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2024
Επικαιρότητα

Ενημέρωση για την ανάγκη μεταστέγασης του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ

Off

Επίσκεψη στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ πραγματοποίησε ο διευθυντής του γραφείου του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη, Παντελής Ορφανίδης.

Ο κ. Ορφανίδης, ο οποίος παρακολούθησε επίσης την ημερίδα της ΕΣΗΕΠΗΝ «Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης», που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ξεναγήθηκε στο Μουσείο και ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία του, από τον πρόεδρο του Μουσείου Μιχάλη Βασιλάκη, από τον γενικό γραμματέα Γιώργο Ηλιόπουλο και από την υπεύθυνη του Μουσείου Κατερίνα Τσίρου.

Κατά την ξενάγηση, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες της Ένωσης και του Μουσείου, για την αμέριστη βοήθεια που παρέχουν στο Μουσείο Τύπου ο κ. Γαλαμάτης και ο κ. Ορφανίδης, ενώ ενημέρωσε τον διευθυντή του γραφείου του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης για το πρόβλημα που υπάρχει με τον περιορισμένο χώρο στον οποίο στεγάζεται το Μουσείο και την ανάγκη μετεγκατάστασης του σε μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό κτίριο.

Στην ξενάγηση του κ. Ορφανίδη στο Μουσείο παρόντες ήταν επίσης  ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αντώνης Παπουτσάκης, το μέλος του ΔΣ Γιώργος Κυρούσης, ο πρόεδρος του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας, ο γενικός γραμματέας του ΤΕΑΣ Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οικονομικός διευθυντής της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ Βαγγέλης Πολίτης, ενώ γνώρισαν από κοντά το Μουσείο Τύπου ο καθηγητής στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ Αντώνης Σκαμνάκης και ο επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Δημήτρης Παϊταρίδης.

Την επομένη ημέρα επισκέφθηκαν το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ και ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρό του Μιχάλη Βασιλάκη, ο ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Μπακουνάκης, και η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΠΘ Ιωάννα Κωσταρέλλα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ