Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 02:12
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαΐου 2024
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Σήμερα στα Γιάννενα ο Δ. Κουτσούμπας

Off

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στα Γιάννενα θα γίνει, την Τρίτη 28 Μαΐου, στις 20.30 στο Άλσος. Ομιλητής ο Γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εκδηλώσεις πραγματοποίησαν οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ ενόψει της συγκέντρωσης.

Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Τάσο Τόκα υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος συζήτησαν το Σάββατο το απόγευμα με κατοίκους στον Κατσικά, ενώ το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στο Πέραμα. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κάλεσε τους Γιαννιώτες με την ψήφο τους στο ΚΚΕ να στείλουν μήνυμα καταδίκης τόσο στην κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ερίζουν μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο ικανός διαχειριστής της αντιλαϊκής στρατηγικής της ΕΕ.

Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής την Όλυ Τσουμάνη βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί σε χωριά της δημοτικής ενότητας Παμβώτιδας, ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Πρωτόπαπα με ομιλητή τον Νίκο Έξαρχο βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση χαιρέτησε ο Τάσος Τόκας, ενώ παρευρέθηκε και ο Ρίζος Μαρούδας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων της αγροτιάς.

Είχε προηγηθεί σύσκεψη με αγροτοκτηνοτρόφους στο Καλπάκι όπου ο Ρίζος Μαρούδας τους κάλεσε με την ψήφο τους στο ΚΚΕ να στείλουν μήνυμα καταδίκης της ΚΑΠ όπως το έπραξαν μαζικά και στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ