Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 02:33
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Ιουνίου 2024
Εκδηλώσεις

«Παιχνίδια στο Πωγώνι 2024»

Off

Με την ψυχή τους διασκέδασαν οι μαθητές των τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων και των τεσσάρων Νηπιαγωγείων του δήμου Πωγωνίου συμμετέχοντας στην πολλά υποσχόμενη νέα δράση «Παιχνίδια στο Πωγώνι 2024».

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε και σχεδιάστηκε από τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3 & 4 Ιουνίου στον χώρο των δύο σχολείων. Συνολικά, 125 παιδιά που φοιτούν στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Δελβινακίου, Καλπακίου, Κεφαλοβρύσου και Παρακαλάμου έπαιξαν, διασκέδασαν και συνεργάστηκαν σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που είχε σκοπό τη συνεργασία των μαθητών μέσα από το παιχνίδι. Στο τέλος της εκδήλωσης μαθητές και εκπαιδευτικοί χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια στην αυλή του Σχολείου.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αρωγή του δήμου Πωγωνίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου.

Ο προϊστάμενος του Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου  κ.  Δημητρίου Θωμάς και η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Παρακαλάμου κ. Παπανικολάου Πηνελόπη ευχαριστούν θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς  για την υποστήριξη στην εκδήλωση.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ