Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 05:25
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουλίου 2024
Επικαιρότητα

Ολική διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή του Τσίμοβου

Off

Καθολικός αποφασίστηκε τελικά να είναι ο αποκλεισμός κυκλοφορίας στην 3η επαρχιακή οδός στην περιοχή του Τσίμοβου για όσο διάστημα εκτελούνται εργασίες βελτίωσης της οδού.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση του αναδόχου, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων με γνώμονα την ασφάλεια των διερχομένων και την ταχύτερη αποπεράτωση των εργασιών.

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει έως τις 8 το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου, όταν και θα γίνει νέα εκτίμηση για το αν είναι δυνατόν να υπάρξει δυνατότητα διέλευσης οχημάτων το Σαββατοκύριακο. Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων θα ενημερώσει άμεσα για τις αποφάσεις, προκειμένου οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Επίσης ανακοινώνεται ότι τα προγραμματισμένα δρομολόγια του λεωφορείου των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων την Παρασκευή 5 Ιουλίου για Μιχαλίτσι, λόγω των εργασιών στο Τσίμοβο, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Ιουλίου χωρίς αλλαγές στις ώρες.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ