Ήπειρος

Εξοπλισμός στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος από τον Ροταριανό Όμιλο

Off

Τη Δευτέρα, τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων, Ευάγγελος  Αθανασίου, Κώστας Κόντης, Αλέξης Δρούγκας και Ευανθία Τσινάβου,  επισκέφτηκαν το (Άσυλο Ανιάτων) "Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος" και προσέφεραν ιατρικό εξοπλισμό και υλικό απαραίτητο για τη φροντίδα των τροφίμων. Είχε προηγηθεί επίσκεψη μελών του Ομίλου στο ίδρυμα όπου κατέγραψαν τις άμεσες ανάγκες  μέρος των οποίων προσφέρθηκε.
Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Σπύρο Μάγγα,  με τον οποίο είχαν και γόνιμη συζήτηση  για την λειτούργα του Ιδρύματος.
Κοινή διαπίστωση των μελών του Ροταριανού Ομίλου που επισκέφτηκαν το ίδρυμα είναι η πολύ καλή λειτουργία του, οι πλέον σύγχρονες υποδομές και η μεγάλη κοινωνική πρόσφορα.
Ο Ροταριανός όμιλος θα συνεχίσει να επισκέπτεται τα ιδρύματα της πόλης και να προσφέρει όπως μπορεί. 
Για το θέμα των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην περιοχή μας ο Ρ.Ο.Ι. επεξεργάζεται σχέδιο ώστε να προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια  σε συνεργασία με τους Ομίλους της χώρας.
Το Διεθνές Ρόταρυ είναι μια ανθρωπιστική οργάνωση, η οποία στοχεύει  στην ενθάρρυνση και την προώθηση του ιδανικού της προσφοράς, την προώθηση της διεθνούς κατανόησης, της καλής θέλησης και της ειρήνης, µέσω μιας παγκόσμιας συναδέλφωσης επιχειρηματιών και επαγγελματιών, ενωμένων µε το ιδανικό της προσφοράς υπηρεσιών.
Περισσότερες πληροφορίες για τον του Ροταριανό Όμιλο τις δράσεις και τις δυνατότητες προσφοράς των συμπολιτών μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://rotaryioanninon .blogspot.gr/ ή στον Πρόεδρο του ομίλου Βαγγέλη Αθανασίου, κιν. 6973806016.

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου