Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 05:42
Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2016
Αθλητικά

Τρέχοντας και μέσα στους πεζοδρόμους

Off

Έναν… αγώνα δρόμου για το Run Greece που θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων στις 8 Μαΐου έκαναν τα μέλη του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να υλοποιήσουν τον αρχικό τους στόχο για την αλλαγή της διαδρομής.
Αν και ο χρόνος ήταν περιορισμένος και όλα έδειχναν ότι η διαδρομή θα άλλαζε από την επόμενη χρονιά, χθες, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Κ. Μάμαλη, ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες μετρήσεις και η φετινή διαδρομή θα είναι διαφορετική, με τους δρομείς να διέρχονται από τους πεζοδρόμους, από το κέντρο της πόλης μέχρι το Κάστρο.
«Θεωρούμε ότι πρόκειται για μία εξαιρετική διαδρομή, την οποία θα χαρούν και οι δρομείς αλλά και ο κόσμος», τόνισε ο κ. Μάμαλης που υπενθύμισε ότι μία ακόμη καινοτομία του φετινού αγώνα είναι τα χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές ανδρών και γυναικών στα 10 χλμ.
Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι ενώ όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Απριλίου θα δουν το όνομά τους γραμμένο δίπλα από τον αριθμό συμμετοχής.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ