Αθλητικά

Ένας δρόμος που έγινε μία καλή συνήθεια

Off

Για μια ακόμα χρονιά ο αγώνας Run Greece που έγινε το πρωί της Κυριακής  απέδειξε ότι οι Γιαννιώτες τρέχουν, αγαπούν τον αθλητισμό σαν μέρος του τρόπου ζωής τους κι έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίζουν επιτυχημένες διοργανώσεις.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννίνων και την υποστήριξη της WIND έφερε στους δρόμους της πόλης μεγάλους αλλά και παιδιά, άνδρες και γυναίκες, έμπειρους αθλητές, αλλά και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας.
 Χάριν αυτής της μαζικής συμμετοχής η WIND πρόσφερε σημαντική οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και το παράρτημα Ιωαννίνων.
Έναρξη και τερματισμός στην κεντρική πλατεία με πρώτο τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση δόθηκε από τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα και πρώτος τερμάτισε ο Σταύρος Γκίνης ενώ ακολούθησε ο Αθανάσιος Μπαρμπαγιάννης και ο Γιώργος Πέτσης. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Φανή Γεωργίδου κι ακολούθησε η Νικολέτα Χήτα και η Λαμπρινή Ντούτση. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές από τους εκπροσώπους των διοργανωτών και των χορηγών. 
Λίγο μετά ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας κήρυξε την έναρξη των αγώνων των πέντε χιλιομέτρων στον οποίο χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν την πόλη και ακολούθησαν τα παιδιά με τον δικό τους αγώνα. Στα πέντε χιλιόμετρα πρώτος τερμάτισε ο Αλέξης Μπαράτσας κι ακολούθησε ο Βαλεντίνος Πουρίκας και ο Βασίλης Τσιρώνης. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ερμιόνη Χασκή κι ακολούθησαν η Χαρά Κωστούλα και η Κορίνα Παππά.
Ο δήμαρχος κ. Μπέγκας βρέθηκε από νωρίς στην κεντρική πλατεία, παρακολούθησε τους αγώνες και μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ για τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας αλλά και για την προσφορά της Wind  στην Φλόγα, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στην αξία τους δρομικού κινήματος. 
Ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας τόνισε την αξία αυτών των διοργανώσεων που έχουν μεγάλη σημασία τόσο για την προβολή της περιοχής όσο και για την ενίσχυση του αθλητισμού. 
Τέλος, ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Κώστας Μάμαλης στάθηκε και εκείνος στην συμμετοχή του κόσμου ενώ κάλεσε τους πολίτες την επόμενη χρονιά να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα Run Greece.
Την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε για την Φλόγα Ιωαννίνων παρέδωσαν οι εκπρόσωποι της WIND, Βασίλης Καλούδης και Αλέξης Μπούκας, οι οποίοι δήλωσαν αμέσως μετά: «Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς στην WIND  να στηρίζουμε μια διοργάνωση που προωθεί έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και έχει τη δύναμη να βγάζει τον κόσμο στο δρόμο για καλό σκοπό: για να αθληθεί, για να ζήσει μια ωραία εμπειρία στην πόλη του, για να γνωριστεί με τους συμπολίτες του και να πάρει μέρος σε μια γιορτή. Ευχαριστούμε όλους όσοι έλαβαν μέρος στον αγώνα, αγκάλιασαν αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση και ενίσχυσαν με την συμμετοχή τους στην στήριξη του συλλόγου ‘Φλόγα’».
Με την σειρά της η Ευανθία Καρρά, εκπρόσωπος της «Φλόγας» ανέφερε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου στη WIND για την τιμή που μας έκανε να ενισχύσει φέτος οικονομικά το σύλλογο μας και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που έτρεξαν σήμερα για μας».

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ