Αθλητικά

Μεγάλη Τετάρτη για τον ΠΑΣ!

Off

Μπορεί και αργά σήμερα το απόγευμα να εκδοθεί η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΟΥΕΦΑ για τον Πανιώνιο και το εάν έλαβε δικαιολογημένα και σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν και απαιτεί η Ομοσπονδία, την αδειοδότηση. Η Live Sport δημοσίευσε χθες την είδηση ότι σήμερα συνεδριάζει το αρμόδιο όργανο της ΟΥΕΦΑ, που μπορεί μάλιστα να ανακοινώσει την απόφασή του αυθημερόν. Το αργότερο όμως που μπορεί αυτό να γίνει, είναι μέχρι την Παρασκευή, καθώς πιέζουν πλέον ασφυκτικά οι προθεσμίες και οι ομάδες θα πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους νωρίτερα εάν φυσικά πρόκειται να αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αν η απόφαση είναι θετική για τον ΠΑΣ, όπως εκτιμούν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, τότε οι παίκτες θα επιστρέψουν εσπευσμένα την Δευτέρα 13 Ιουνίου στο γήπεδο, συμπληρώνοντας έναν μήνα και κάτι, διακοπών, ώστε να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.
Η κλήρωση του Europa League διεξάγεται στις 20 Ιουνίου, ενώ ο πρώτος αγώνας θα γίνει Πέμπτη 14 Ιουλίου. 
Είναι ευνόητο, ότι λόγω της παραπάνω εξέλιξης και της αναμονής που υπάρχει, στον ΠΑΣ, δεν κινείται φύλλο στα μεταγραφικά ζητήματα.
Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πάντως, πως εάν η απόφαση της ΟΥΕΦΑ δίνει το «πράσινο φως» στον ΠΑΣ για την Ευρώπη, ο Γ. Χριστοβασίλης θα βάλει και… κερασάκι στην τούρτα, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού.

14 ομάδες θέλει η Nova
Την ενίσχυση ενός εκ των βασικών της «προϊόντων», όπως είναι η Σούπερ Λίγκα, επιθυμεί η Nova, σύμφωνα με την Live Sport.
Το συνδρομητικό κανάλι, θέλοντας να γίνει πιο ανταγωνιστικό και ελκυστικό το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή να μειωθούν οι συμμετέχουσες ομάδες στις δεκατέσσερις.
Πρόκειται για μία πρόταση που είχε ζητηθεί πριν από περίπου 1,5 χρόνο, όμως τότε είχε ασκηθεί βέτο από πλευράς Ολυμπιακού.
Την ίδια ώρα, η Nova περιμένει να τις καταβληθούν οι ρήτρες για τα όσα έγιναν με τα πλέι οφ, ενώ το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση των δικαιωμάτων της Football League.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ