Επικαιρότητα

Για έναν διαφορετικό δρόμο για την έξοδο από την κρίση

Off

Πολιτική περιοδεία στο νομό Εβρου πραγματοποίησε την Τετάρτη και Πέμπτη ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας επικεφαλής κλιμακίου βουλευτών και στελεχών του κόμματος.
Η περιοδεία εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής εκστρατείας που δρομολόγησε η ΝΔ στη Μακεδονία και Θράκη ενόψει της ομιλίας του Προέδρου της κ.Μητσοτάκη σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ.Τασούλας, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Εβρου κ.Δημοσχάκη, τον βουλευτή Αρκαδίας κ.Βλάσση καθώς και στελέχη της ΝΟΔΕ Έβρου, επεσκέφθη τις Φέρρες, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη.  
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που εδόθη το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Έβρου, ο κ.Τασούλας δήλωσε μεταξύ άλλων:
 «Η ανάλγητη Κυβέρνηση της «πρώτη φορά Αριστεράς», εκτός από τις δραματικές μειώσεις εισοδημάτων, την έκρηξη της ανεργίας, την υπερφορολόγηση, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τον ΕΝΦΙΑ και τα γνωστά προεκλογικά ψέματα, εκδικείται με βάρβαρο τρόπο ακόμη τους χαμηλοσυνταξιούχους. Μερικοί από αυτούς έχασαν το ένα τρίτο ή και περισσότερο από το εισόδημά τους.  Οι άγριες περικοπές δεν εξαιρούν καμία αδύνατη ομάδα, ούτε τους συνταξιούχους αναπηρίας ούτε τις χήρες και τους χήρους». Και πρόσθεσε
«Η χώρα, ωστόσο, χρειάζεται να προχωρήσει και να αφήσει πίσω της οριστικά όλη αυτή την νέα βαθύτερη δυσπραγία που την πλήττει.  Εδώ στον Έβρο στο νομό-θώρακα της Ελλάδος έναντι της εξ ανατολών απειλής, διαπιστώσαμε προφανώς προβλήματα σοβαρά,  αλλά διαπιστώσαμε και σοβαρές προσπάθειες σε πείσμα των καιρών και της παρακμής.  Εταιρίες καινοτομίας, μονάδες με ποιοτικά προϊόντα και εξαγωγικό προσανατολισμό διατηρούν τις πολύτιμες θέσεις εργασίας, νέοι κτηνοτρόφοι που πασχίζουν για την προκοπή τους καθώς και εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων που διεκδικούν από την Πολιτεία μία άλλη οικονομική πολιτική. Η Ν.Δ. έρχεται να εκφράσει αυτές τις ελπίδες.  Με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα προτείνουμε έναν διαφορετικό δρόμο για την έξοδο από την κρίση χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις για παροχές χωρίς αντίκρισμα.  Με σταμάτημα της υπερφορολόγησης για μια νέα αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.  Με μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% τα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης, με αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα χωρίς απολύσεις υπαλλήλων, με αναβάθμιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, της δημόσιας υγείας και της δημόσιας παιδείας.  Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Μητσοτάκης θα αναπτύξει και θα εξειδικεύσει το πειστικό και κοστολογημένο σχέδιο εξόδου από την κρίση που χρειάζεται η χώρα και θα διεκδικήσει βάσιμα και με ειλικρίνεια την εμπιστοσύνη του λαού για αυτό το σχέδιο.  Η χώρα μας έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα και δικαιούται ένα νέο ξεκίνημα ώστε να επικρατήσει επιτέλους η κανονικότητα».

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ