Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 08:26
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2016
Ήπειρος

Μεγάλες οι δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στα Τζουμέρκα

Off

Η ανάπτυξη του τουρισμού των Τζουμέρκων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τους βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Στέφο και Γιάννη Καραγιάννη και με το προεδρείο της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων των Τζουμέρκων. 
Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης και προώθησης των θεματικών μορφών τουρισμού με βάση τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, μέσα από συντονισμένες δράσεις και ενέργειες το επόμενο διάστημα. Επίσης συζητήθηκαν οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάδειξη της ιδιαίτερης τουριστικής ταυτότητας των Τζουμέρκων.
Η κα Κουντουρά επισήμανε ότι η περιοχή των Τζουμέρκων προσφέρεται για την ανάπτυξη τουριστικής δραστηριότητας όλο το χρόνο και μπορεί να προσελκύσει αυξημένο αριθμό επισκεπτών από το εξωτερικό μέσα από την ανάδειξη νέων προορισμών και νέων θεματικών τουριστικών προϊόντων, ζητήματα που εντάσσονται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με την Περιφέρεια και τους οικείους Δήμους για την στοχευμένη τουριστική προβολή της περιοχής.
Την Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων των Τζουμέρκων εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιάννης Μπούτζας, καθώς και τα μέλη Βαγγέλης Σταμάτης, Νίκος Ζάψας και Άγγελος Ζώνιος.

 

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ