Αθλητικά

Η Μπαρτσελόνα… διαφημίζει τον ΠΑΣ!

Off

Για διάφορους λόγους, κατά βάση επικοινωνιακούς, αλλά και κοινωνικούς που σχετίζονται πρωτίστως με την δύσκολη οικονομική συγκυρία και την αδυναμία των περισσότερων να καταβάλλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου,  η φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση των παλαιμάχων του ΠΑΣ με την Μπαρτσελόνα δεν κινητοποιεί μεγάλο αριθμό φιλάθλων.
Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει στην ισπανική πόλη. Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κλαμπ του πλανήτη, η Μπαρτσελόνα που αυτοαποκαλείται ως «κάτι μεγαλύτερο από μία ομάδα» δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Παρασκευής στους Ζωσιμάδες και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ραμόν Αλφονσέδα και οι συνεργάτες του παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν την πόλη των Ιωαννίνων και την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Στο κάδρο της συνέντευξης τύπου υπήρχαν οι λεπτομέρειες της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με το έμβλημα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίπλα από αυτό της Μπαρτσελόνα και φυσικά την αναφορά για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα στα Ιωάννινα.
Εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου έχουν την ευκαιρία και δυνατότητα να πληροφορηθούν από την Μπαρτσελόνα τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης και μέσα από τη δημοσιοποίηση αυτή να κερδίσει και η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και γενικότερα η πόλη, μία τεράστια προβολή, παγκοσμίου βεληνεκούς.
«Θέλουμε να μεταδοθεί ευρέως αυτή η πρωτοβουλία, να δοθεί στη δημοσιότητα η κατάσταση των προσφύγων. Ο στόχος μας είναι να συνδράμουμε στις δραστηριότητες του Fundació (ίδρυμα υπό την εποπτεία της Μπαρτσελόνα) με την παρουσία των παικτών. Οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι που προέρχονται από τη μεσαία τάξη, που έχουν χάσει τα πάντα κι εμείς θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε. 
Η Μπαρτσελόνα είναι més que un club (σ.σ κάτι περισσότερο από μια ομάδα) κι εμείς més que una agrupació (σ.σ κάτι περισσότερο από μία ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών)», υποστήριξε ο Ραμόν Αλφονσέδα.

Επέστρεψε ο Λίλα
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ αναμένουν τις αποφάσεις σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο με τις περισσότερες πιθανότητες πάντως να είναι πιο κοντά στην αναβολή.
Στη χθεσινή προπόνηση το «παρών» έδωσε και ο Άντι Λίλα που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας.
Το πρώτο σκέλος της προπόνησης έγινε στο γυμναστήριο με ασκήσεις ειδικής δύναμης και το δεύτερο στο γήπεδο με ασκήσεις ειδικής αντοχής και αγωνιστικά παιχνίδια τακτικού προσανατολισμού.

Ξανά σενάρια για ΠΑΟΚ και Γιάκο
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Άκη Γιάκο δημοσιεύεται και μάλιστα πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες του αθλητικού τύπου.
Μετά την Goal News, χθες ήταν η σειρά της εφημερίδας Arena που δημοσίευσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει βάλει στο στόχαστρο τον παίκτη του ΠΑΣ, τον οποίο παρακολουθεί στενά.
Ενδέχεται μάλιστα να κάνει συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτησή του τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε κάθε περίπτωση είτε τα παραπάνω ισχύουν, είτε όχι, ο Γιάκος εξαργυρώνει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, που τον έχουν καταστήσει αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Γ. Πετράκη.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ