Επικαιρότητα

Εντοπίστηκαν οι νεαροί κλέφτες αυτοκινήτου

Off

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Πρέβεζα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 18 και 17 ετών. 
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ο δύο δράστες, απογευματινές ώρες της 30ης Απριλίου στην Πρέβεζα, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 80χρονου, χρηματικό ποσό. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. 

Έβγαζαν τα αντικλεπτικά
Συνελήφθησαν, επίσης το Σάββατο το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 19χρονος ημεδαπός και ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κλοπή ρούχων από εμπορικό κατάστημα στα Ιωάννινα. 
Ειδικότερα, σύμρωνα με την Αστυνομία, οι δύο άνδρες, εισήλθαν προσποιούμενοι τους πελάτες, σε κατάστημα και αφού αφαίρεσαν τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς από τα ρούχα που υποτίθεται θα αγόραζαν, τα φόρεσαν και επιχείρησαν να διαφύγουν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 
Εξιχνιάστηκαν, τέλος μετά από μεθοδική έρευνα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις κλοπές – διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, που έλαβαν χώρα  το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 31χρονος εμπλέκεται στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών: 
• Στις  28-11στο Πέραμα, αφού παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο πόρτα σπιτιού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά.
• Στις 2-12-2016, στη Βουνοπλαγιά, αφού παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο παράθυρο κουζίνας, εισήλθε στο εσωτερικό του σπιτιού και ερεύνησε τους χώρους, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
• Στις 08-12 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ιωαννίνων, αφού παραβίασε με διαρρηκτικό εργαλείο παράθυρο σπιτιού,  αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα και τρεις χρυσές λίρες. 
• Στις 8-12, επίσης στα Ιωάννινα,  αφού διέρρηξε σπίτι, αφαίρεσε από το εσωτερικό, ηλεκτρικές συσκευές, χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ