Αθλητικά

Σεμινάριο προπόνησης μπάσκετ από την ακαδημία Ντούγια

Off

Ένα τριήμερο σεμινάριο προπόνησης για τους μικρούς και λίγο μεγαλύτερους αθλητές του μπάσκετ ετοίμασε η ακαδημία Ντούγια, με προσκεκλημένο τον Λούκας Χιμένο, προπονητή αναπτυξιακών ηλικιών και συντονιστή των τμημάτων υποδομής της Ισπανικής ομάδας Βαλένθια.
Ένα τριήμερο διάλειμμα στις εορτές των Χριστουγέννων είναι το καλύτερο «δώρο» για τα παιδιά που έχουν την ευκαιρία να παίξουν, παράλληλα όμως και να διδαχθούν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος.
Το τριήμερο camp ξεκίνησε χθες το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΝΚΙ και ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη, με τη συμμετοχή των παιδιών να είναι εξαιρετικά ικανοποιητική.
Για πρώτη φορά και για να επιτευχθούν καλύτερα οι στόχοι του camp, τα μαθήματα γίνονται σε τρεις διαφορετικές ζώνες, ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, που έχουν έτσι τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με συνομηλίκους τους.
«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο εξειδικευμένο σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες για τα παιδιά. Όλες οι ηλικίες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πράγματα για το μπάσκετ αυτές τις τρεις ημέρες, αντί να βρίσκονται στο σπίτι ή σε έναν παιδότοπο», τόνισε ο Νίκος Ντούγιας.
Το τεχνικό κομμάτι και η εξειδίκευση σε αυτό είναι μία από τις παραμέτρους οι οποίες επιτυγχάνονται μέσα από το σεμινάριο, όπως ανέφερε ο Λούκας Χιμένο. Από την άλλη όμως είναι ακόμη πιο σημαντικό τα παιδιά να δουν αυτό το τριήμερο ως διασκέδαση, να μάθουν ορισμένα τεχνικά στοιχεία, «κυρίως όμως να τα κρατήσουμε κοντά στον αθλητισμό».

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ