Τελευταία Νέα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 05:57
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιανουαρίου 2017
Αθλητικά

Παίζει ο Ζάιρο με Πανιώνιο

Off

Ένα θετικό και ένα αρνητικό νέο προέκυψε από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΣ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Ο Ζάιρο έβγαλε κανονικά την προπόνηση, χωρίς ενοχλήσεις και υπολογίζεται από τον προπονητή του για την αυριανή αναμέτρηση.
Αντιθέτως, ο Πέδρο Κόντε ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, όχι όμως και τις ενοχλήσεις που «κληρονόμησε» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Μαζί με τον Θοδωρή Μπέριο που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Ισπανός φορ θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι, με το δίδυμο της επίθεσης να είναι ο Ζάιρο και ο Μαμπουλού.
Πιθανότατα μάλιστα και ο Κόντε θα μείνει εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Μπέριος. Για τη θέση του Μπέριου δεν τίθεται θέμα εναλλακτικών επιλογών, καθώς ο Σκόνδρας είναι έτοιμος από καιρό και έχει αποδείξει περισσότερες από μία φορές, πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απουσία στην αμυντική γραμμή. Ίσως μάλιστα αδικείται από τον μέχρι σήμερα χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι κλήθηκε να καλύψει και το κατάφερε με απόλυτη επιτυχία το κενό του Αλέξη Μιχαήλ που τραυματίστηκε στην αρχή του πρωταθλήματος και του Τζημόπουλου που απουσίασε λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ν. Ζηλανδίας.
Το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας, αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο και οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο ο Γ. Πετράκης έδειξε μερικά από τα πλάνα του για τη Νέα Σμύρνη.
Μία θέση φαίνεται οτι διεκδικούν στη μεσαία γραμμή Γιάκος και Ακόστα με τους υπόλοιπους να είναι οι γνωστοί, δηλαδή Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Λίλα, Κοζορώνης, Ζάιρο, Μαμπουλού.
Επόμενη και τελευταία προπόνηση σήμερα το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, που θα ταξιδέψει αεροπορικώς το μεσημέρι για την Αθήνα.

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου