Επικαιρότητα

Πήραν άδεια από τη σημαία στη ΔΕΥΑΙ!

Off

Άδεια από την… σημαία, χωρίς να έχουν ενημερώσει καν τους προϊσταμένους τους, πολύ δε περισσότερο τη διοίκηση, πήραν χθες Πέμπτη οι μισοί σχεδόν διοικητικοί υπάλληλοι και ταμίες της ΔΕΥΑΙ!
Ενώ την Τετάρτη, με την ισχυρή χιονόπτωση να συνεχίζεται, τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ στην οδό Αβέρωφ και στη Ριζάρειο λειτούργησαν κανονικά, χθες οι πολίτες που έσπευσαν να εξυπηρετηθούν είδαν την πόρτα… σφαλιστή και τα κλειδιά παρμένα…
Τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ δε λειτούργησαν, αφού δεν προσήλθε κανείς υπάλληλος, κατάσταση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους πολίτες που προσπάθησαν να εξυπηρετηθούν.
Η κατάσταση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση της διοίκησης της ΔΕΥΑΙ με τον αντιπρόεδρο Μ. Χρυσοστόμου να επιτίθεται σε βάρος των υπαλλήλων και να μεταφέρει την εντολή που δόθηκε από τον Δήμαρχο και πρόεδρο του Δ.Σ, να διενεργηθεί ΕΔΕ για τους λόγους της απουσίας του 50% των υπαλλήλων, προαναγγέλλοντας την επιβολή ποινής.
Μιλώντας στο ITV ο κ. Χρυσοστόμου έκανε λόγο για «χαϊδεμένους υπαλλήλους» από τις δημοτικές αρχές, αλλά και για υπαλλήλους που ενώ ισχυρίζονται ότι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη δουλειά τους, αναρτούσαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παίζοντας χιονοπόλεμο.
«Δυστυχώς τα ταμία της επιχείρησης δεν  άνοιξαν χθες, γιατί κάποιοι υπάλληλοι, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν δεν προσήλθαν στη δουλειά τους. Ζήτησα ήδη από την υπηρεσία και τους προϊσταμένους τα ονόματα όσων απουσίαζαν και με εντολή του δημάρχου θα διενεργηθεί ΕΔΕ και οι ποινές που θα τους επιβληθούν θα κοινοποιηθούν και στα μέσα ενημέρωσης. Δε γίνεται να κοροϊδεύουν τους πολίτες και τη διοίκηση. Είναι αδιανόητο να ήρθαν την Τετάρτη με τη χιονόπτωση και να μην πάτησαν το πόδι τους την Πέμπτη.
Δε νοείται κάποιοι που μένουν στο κέντρο να μην μπορούν να μετακινηθούν είτε με τα πόδια, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε με αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους. Οι υπάλληλοι στα ταμεία και στις βλάβες έπρεπε να βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους. Δηλαδή οι υπάλληλοι που άνοιξαν χθες το βιολογικό ή που δούλεψαν στην Κρύα είναι κορόιδα; Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, ίσως μάλιστα συγκαλέσουμε και έκτακτο Δ.Σ. για το θέμα αυτό. Ο κόσμος υποφέρει, έρχεται να πληρώσει και να εξυπηρετηθεί και αυτοί κρύβονται ή ανεβάζουν φωτογραφίες στο Facebook δείχνοντας πόσο  ωραία περνούν στα χιόνια. Και θα ελεγχθούν και θα τιμωρηθούν», τόνισε ο κ. Χρυσοστόμου εκφράζοντας παράλληλα τη συγγνώμη της επιχείρησης προς τους πολίτες για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου