Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 07:47
Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουαρίου 2017
Εκδηλώσεις

Μεγάλη συμμετοχή παρά τη βροχή στον Μπιζάνιο δρόμο

Off

Παρά τη βροχή με μεγάλη συμμετοχή έγινε την Κυριακή ο «20ος Μπιζάνιος Δρόμος» Πάνω από τετρακόσιοι ήταν οι μαθητές που συμμετείχαν στα αγωνίσματα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Τις εντυπώσεις κέρδισαν  οι λιλιπούτειοι αθλητές που  αψήφησαν τη δυνατή βροχή και το κρύο και έτρεξαν με ορμή τα 1000 μέτρα της δικής τους διαδρομής, κερδίζοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν δρομείς από την Παραμυθιά, την Κόνιτσα, την Κέρκυρα, την Άρτα, το Μέτσοβο, την Καλαμπάκα, την Πάργα, τη Λευκάδα, την Πτολεμαΐδα, την Ηγουμενίτσα, την Κοζάνη, την Καστοριά, τα Γρεβενά και τη Φιλιππιάδα.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές, ενώ μετάλλια μοιράστηκαν σε όλους, όσοι έλαβαν μέρος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν έπαθλα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς  Μπέγκας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο Γενικός Διευθυντής Δασών, Νικόλαος Παπαευθυμίου, ο Συνταγματάρχης Πυροβολικού, Κλέαρχος Ευστρατίου, ο Υποδιευθυντής του τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, Γρηγόριος Καρράς, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντίνος Γκόγκος, ο Αντιπρόεδρος και εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλειος Καλούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Σιαράβας, ο Λάζαρος Νάτσης, Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την ανατροπή», ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων, Νικόλαος Γερασιμίδης και η Μαρία Τοφινή-Τσαντίλα, Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ