Πολιτισμός

Διαγωνισμός φωτογραφίας για… «Παραμορφώσεις»

Off

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνει και φέτος η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ, με θέμα «Παραμορφώσεις». Η έννοια της παραμόρφωσης αφορά στην παρουσίαση κάποιου πράγματος, προσώπου τόπου ή φαινομένου με διαφορετικό τρόπο από αυτό που αντιλαμβανόμαστε μέσω των αισθήσεών μας. Αποτελεί συνήθως μια σκόπιμη ενέργεια από πλευράς του δημιουργού και δε συνιστά συγγενική παραλλαγή σε αναγνωρισμένης ταυτότητας θέμα. Αποτελεί μια απόπειρα για μια εντελώς καινούρια εικόνα. Δεν αποτελεί απλά μια περιγραφή αλλά είναι και υπαινιγμός, κάτι που αναγνωρίζεται σαν υπαρκτό, αλλά ταυτόχρονα μοιάζει να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Κάτι που διακρίνεται σαν φυσικό, αλλά είναι μαζί και αξιοπερίεργο, μια ‘αλλοίωση’ της πραγματικότητας προερχόμενη μέσα από την απλή παρατήρηση.

–  Ο διαγωνισμός ξεκινάει 1η Αυγούστου και λήγει στις 31 Αυγούστου 

–  Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην ειδική πλατφόρμα που βρίσκεται στο site μας :www.kadrw.gr

–  Μέγεθος- Ανάλυση φωτογραφιών : έως 1200 pixel η μεγάλη πλευρά

–  Οι φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες κατά τη διάρκεια που τρέχει ο διαγωνισμός.

Τα αποτελέσματα των τριών καλύτερων φωτογραφιών θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και θα αναρτηθούν στοwww.kadrw.gr.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου