Αθλητικά

«Τρίποντο ελπίδας» στον εορταστικό πεζόδρομο

Off

Κανείς, μικρός ή μεγάλος δεν έμεινε ασυγκίνητος στην πρόκληση ενός καλαθιού. Άλλωστε ήταν για καλό σκοπό. Το πρωί του Σαββάτου, ο πεζόδρομος απέκτησε λίγη από την αίγλη ενός αγώνα μπάσκετ, υψηλού επιπέδου μάλιστα.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας Ντούγια και τα SEP Market Παπαδόπουλος διοργάνωσαν τη φιλανθρωπική εκδήλωση «τρίποντο ελπίδας» στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη και Μιχ. Αγγέλου.

Στήθηκε μία μπασκέτα και για κάθε τρίποντο που έμπαινε από όποιον ήθελε να σουτάρει, τα σούπερ μάρκετ θα διαθέσουν ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Δουραχάνης και της μεγάλης κοινωνικής προσφοράς της στα παιδιά και τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Ο Νίκος Ντούγιας και ο καλεσμένος διεθνούς φήμης βετεράνος αθλητής του μπάσκετ Μίρκο Μιλίσεβιτς μίλησαν για την προσπάθεια με τον Μιλίσεβιτς να εύχεται επιπλέον να αποκτήσει η πόλη και μία ομάδα μπάσκετ στην πρώτη κατηγορία. 

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος των σούπερ μάρκετ κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία που δεν είναι η μόνη που εξελίσσεται αυτές τις μέρες. 

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου